Hey!

Partyscene Redactie | 14 januari 2011
headlines

heyDat wordt gevierd op zaterdag 5 februari aanstaande in de Westerunie te Amsterdam. Michel nodigt Warren Fellow, Johanna Mercker, Rauwkost en Taras van de Voorde uit om samen met hem te knallen op het podium.

Met de afgelopen kersteditie nog vers in het geheugen luidt Rockit het nieuwe jaar samen met Michel de Hey in. De carrière van Michel de Hey begint in de jaren '80. Zijn lange staat van dienst, zijn onuitputtelijke energie en drang om de vernieuwing op te blijven zoeken, maken hem tot één van de bekendste en populairste Techno artiesten van het land. Mede door zijn producties en labelbaas komt al snel internationale erkenning.

Als DJ komt Michel de Hey het best tot zijn recht in niet al te grote, knusse clubs en events waar hij het liefst iets meer de tijd kan nemen voor zijn sets. Maar ook op grote evenementen en festivals weet hij een als geen ander een groot publiek te bedienen.

Zijn drang naar vernieuwing en constant bezig zijn met de muziek van morgen is ook de basis voor zijn radioshows, waar hij 4 jaar geleden onderdak voor vond bij Fresh FM. Om nieuwe muziek (en artiesten) te stimuleren staat deze verjaardag dan ook in dat teken met gastoptredens van een nieuwe lichting artiesten die nu aan het doorbreken zijn en al populariteit hebben vergaard op talloze feesten in het land.

De komende weken wordt er op Fresh FM veel aandacht besteed aan deze 4 jarige viering en kunnen luisteraars meedoen aan prijsvragen en acties om deze speciale avond samen met Michel te vieren.

Tevens is er op vrijdag 4 februari een extra lange Hey! Muzik uitzending te beluisteren op Fresh FM waarbij de gastartiesten nog even extra in het zonnetje worden gezet.

Hey! Muzik is elke vrijdag te beluisteren van 21:00 tot 23:00 uur op Fresh FM (op vrijdag 4 februari van 19:00-23:00). Check www.fresh.fm voor de frequenties in jouw regio.

Hou de websites, Facebook, Hyves en Myspace in de gaten voor meer info! En check www.rockit.nl en www.micheldehey.com

Kaarten voor deze Rockit avond kosten 12,- (ex fee) en zijn verkrijgbaar via de sites www.rockit.nl en www.fca.nl of bij alle Primera winkels in het land. De staffelprijs voor de kaarten van de FCA festivals Rockit Open Air en Free Your Mind Festival zijn trouwens op 1 januari aangepast en kosten € 35,- (i.p.v. € 50,-, respectievelijk € 45,-).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws