Zet de Amsterdamse nacht weer op de kaart

Partyscene Redactie | 13 januari 2011
headlines

Ben jij ontevreden over het Amsterdamse nachtleven? Onderneem dan nu actie.

Niet tevreden met het Amsterdamse nachtleven? Hier is je kans om daar wat aan te doen. Ben jij het niet eens met de huidige openingstijden? Voel jij je aangetast in je bewegingsvrijheid? Of zijn er andere dingen die je veranderd wil zien? Onderneem dan nu actie, samen met de Nachtburgemeester van Amsterdam. In haar missie om een helder licht te werpen op de Amsterdamse nacht lanceert Isis van der Wel, de Amsterdamse Nachtmonitor. Een grootschalig onderzoek naar de status van de Amsterdamse nacht.

isis

Naar aanleiding van de resultaten van het wetenschappelijke onderzoek, op basis van al gedane onderzoeken en signalen vanuit het Nachtleven wordt er een Nachtrapport 2010 geschreven. Dit Nachtrapport zal als eerste worden aangeboden aan burgemeester Van der Laan. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met The Choice Marktonderzoek & Advies en ISIZ online onderzoek. De Amsterdamse Nachtburgemeester stapt donderdag naar de gemeenteraad om aandacht te vragen voor het steeds verder inkakkende uitgaansleven in de hoofdstad.

Het is tijd voor een groot, serieus onderzoek onder het Amsterdamse uitgaanspubliek. Het is voor het eerst dat er wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar de ervaringen van de bewoners van de nacht in onze hoofdstad. Nu is het moment dat we erachter komen of de geruchten over het Nachtleven waar zijn en wie weten dat beter dan de experts op dit gebied, de bezoekers van de Amsterdamse nacht?

De conclusies en resultaten worden vervolgens in het Nachtrapport 2010 verwerkt. Het eerste exemplaar van het Nachtrapport 2010 wordt symbolisch door de Nachtburgemeester aan de burgemeester van Amsterdam overhandigd, in de hoop dat de politiek de signalen van de bevolking oppakt. Help mee het Amsterdamse Nachtleven weer op de kaart te zetten.

 Deelnemen doe je via www.nachtmonitor.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws