Vers Vermaak showcase zaterdag

Partyscene Redactie | 12 januari 2011
headlines

vers vermaakMet een aantal sappige nieuwtjes en met nog enkele verrassende toevoegingen is het Vers Vermaak programma compleet. We hopen iedereen dan ook 15 januari vanaf 20:00 te zien tijdens de eerste editie van Verlies Jezelf in Vers Vermaak in Canvas op de 7e te Amsterdam. Maar nu nog even dit:

Zo op de valreep hebben we nog een aantal leuke verrassingen. Vers Vermaaks sugar daddy Eric de Man is toegevoegd aan de line up. Dat de resident van spa-resort De Gallemiezen achterlijk veel game heeft, moge duidelijk zijn. Op Solar festival, afgelopen zomer, zette hij de Ruildisko al compleet op zijn kop en vele oren klapperen nog na van zijn legendarische set tijdens de Vers Vermaak museumnacht in Centraal Museum te Utrecht.

Zoals eerder vermeld begint de avond al om 20:00 met een dinerconcert van Bo And The Bigshots. Wil je genieten van een heerlijk diner (Canvas heeft een nieuwe kaart!) gecombineerd met livemuziek, zorg dan dat je alvast een tafeltje reserveert via deze link. Om teleurstellingen te voorkomen is het sowieso handig om alvast je kaarten online te bemachtigen via versvermaak.nl/tickets. Ook leuk: alle bezoekers krijgen een All About Art magazine mee naar huis (zolang de voorraad strekt).

Het programma:

20:00-21:30: Dinerconcert Bo and The Bigshots (restaurant)

21:30-2300: Zick Zack Soundsystem (club)

22:00-01:30: Ruilhuisje, Studio Tor, Independent Barista, Geheimschrijvers, Light Therapy, Dusnie Producties (all over the place)

23:00-00:00: Disco Bingo (houseclassics, zie filmpje)

23:30-01:30: Kattekwaad (hal)

00:00-01:30: Eric de Man (club)

01:30-03:00: Pitto (club)

Gedurende de hele avond zal Vinyl Junkies op verschillende plekken in Canvas werk exposeren van de volgende aanstormende artiesten: Berbe rinders, Finch Photography, Ultradialectics, Mirik Milan (3Hoog), Roos Neter (Chillp). Meer informatie over deze artiesten is te vinden op art.vinyljunkies.nl.

Via Facebook (facebook.com/versvermaak) en Twitter (hashtag #verliesjezelf) zal de komende dagen elke dag een artiest worden uitgelicht. Zo weet je precies waar je je de 15e allemaal in kunt verliezen.

Verlies jezelf in Vers Vermaak

Zaterdag 15 januari

20:00 – 03:00

Canvas op de 7e, Wibautstraat 150, Amsterdam

Entree: 10 euro

www.versvermaak.nl

www.canvas7.nl

www.disco-bingo.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws