Ome Ko\'s rondje Leidse

Partyscene Redactie | 7 januari 2011
headlines

ome koOm de weg naar de hel met goede voornemens te plaveien geeft Ome Ko zijn eerste feest op zaterdag 8 januari in Sugar Factory. Ome Ko heeft zich voorgenomen om zich wat meer te etaleren rond het Leidse. Je weet wel, dat gezellige plein in Mokum. Zaterdag is dus de kick-off met een vernieuwende eclectische programmering.

Er is me toch een lekkere line up gefixt voor al jullie feestneuzen! Freddy Spool is wegens succes opnieuw geboekt want Air en Flex Bar gingen op z'n kop tijdens eerdere feesten van Ko. De muzikale duizendpoot Freddy Spool is resident van Vrijbuiters, 3Hoog en Woodstock. Verwacht in de Sugar een wat meer housy set van Fred. Vieze Cor is in ieder geval een hele smerige set beloofd maar dan moet hij natuurlijk wel op tijd terug zijn uit Benidorm.

De buren komen ook! Lustige Lola & Weltschmerz hadden een extreem goed dj-jaar. De organisatoren van Campingdisco hebben nu optredens op Lowlands, Mysteryland, Valtifest en Source festival op hun naam staan. Naar eigen zeggen brengen ze "nu-disco, disco, electro, pop, fun, stroopdisco, good stuff from the 90's and love".

Iemand die altijd stijloverstijgend draait is onze Sandeman. We kennen hem uit de Brabo tent op Lowlands, 5 Days Off en van de Dog Day Disco party's in Paradiso. Sandemannetje maakte onlangs weer een gezellige VPRO´s jaarmix die je hier kan vinden. Verwacht zaterdag a.s. wat meer disco van de beste man.

DJ Tron is de fluffer die de boel lekker opwarmt vanaf middernacht. Tron is bekend geworden als een van de vaste krachten op de Electronation party's. Overdag is hij dokter maar s'nachts...

Ome Ko
Zaterdag 8 januari
Sugar Factory, Lijnbaansgracht 238, Amsterdam
Tijd: 00.00 – 05.00
Prijs: vvk 10 / add 12,50
Ticketlink

VJ's: Prok 'N Broll
Website: http://Ome-Ko.nl
Feestboek: http://facebook.com/Ome-Ko
Twitter: http://twitter.com/Ome_Ko

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws