Poema maakt programma bekend

Partyscene Redactie | 31 december 2010
headlines

Superact Karotte, de primeur met Fritz Kalkbrenner, knallen met Egbert, dansen en springen bij De Man Zonder Schaduw en rammen als een malle met Pet Duo en Miss Djax!

Kortom, een wellicht ondergesneeuwde maand door de feestdagen, maar zeker niet minder van kracht. Sterker nog, Poema zal in januari heel feestvierend Nederland sponsoren om de koude wintermaand bij hen door te kunnen brengen. De Fritz Kalkbrenner Album Tour op 8 januari, jump 'N Dancing met o.a. De Man Zonder Schaduw op 15 januari en Dutch Finest met o.a. Egbert op 22 januari zullen voor de vroege bezoekers slechts 5 euro bedragen!
Poema
Gezelligheid en losbandigheid, maar vooral heel veel warmte, zullen ook dit jaar de uitgangspunten zijn voor dé techno club van de Domstad. Van de beveiliging tot de toiletjuffrouw, van de barvrouw tot de artiest; het complete team van Club Poema doet er dit jaar wederom alles aan om de club te blijven die het al jaren is. Poema wenst allen een geweldige jaarwisseling!

Het nieuwe jaar kan 8 januari niet beter beginnen voor Poema. Na een show op het ADE samen met broer Paul Kalkbrenner, zal Fritz Kalkbrenner voor het eerst in Nederland een show doen zonder de steun van de mega succesvolle artiest. Als mede verantwoordelijke voor dé zomerhit van 2009, Sky and Sand, zal Fritz Kalkbrenner zijn album ‘Here Today Gone Tomorrow'aan heel Nederland ten gehore brengen! Ter aanvulling zullen Miss Melera (GastenZonderGrenzen), Ille Bitch en Milo Moraes (Kranck) optreden voor én na de spannende live set van Fritz Kalkbrenner. Kaarten kosten in de voorverkoop op www.clubpoema.nl, 7,50 euro en 10 euro aan de deur. Voor middernacht binnen zijn = 5 euro!

De Man Zonder Schaduw op 15 januari! Ja ja, als er één iemand terug van weggeweest is in Utrecht, dan is het GZG frontman Ruben wel. Na lange afwezigheid is de beste man afgelopen oktober eindelijk weer teruggekomen en dat moet herhaald worden. Een serie avonden met de handtekening van De Man Zonder Schaduw eronder zullen in 2011 de Poema sieren als nooit te voren. Tijdens deze editie zal hij worden bijgestaan door top producers El Mundo & Satori en de nieuwste underground helden van Utrecht: Randy Delmore & Samuel Deep! Kaarten kosten in de voorverkoop op www.clubpoema.nl, 7,50 euro en 10 euro aan de deur. Voor middernacht binnen zijn = 5 euro!

Zaterdag 22 januari: Dutch Finest. Als je tegenwoordig Egbert zegt, zeg je Cocoon. En zeg je Cocoon, dan zeg je Sven Väth. Eerlijk is eerlijk, dat 'Der Meister' een jonge knul uit Nederland bij zijn label heeft genomen, mag gezegd worden. Egbert werd per ongeluk op Myspace gevonden door Secret Cinema, en daar begon zijn muzikale reis! Na Kranckjorum tijdens Oud & Nieuw is het Poema-time! Samen met Sandrien, Kevin Arnemann en Paul Boex zullen de pannen van het spreekwoordelijke dak gespeeld worden zaterdag de 22ste. Kaarten kosten in de voorverkoop op www.clubpoema.nl, 7,50 euro en 10 euro aan de deur. Voor middernacht binnen zijn = 5 euro!

Zaterdag 29 januari 30 Years of Drama. Wie kent de beste man niet?! Karotte bespeeld overal ter wereld zijn publiek als geen ander door de combinatie van goede platenkeuze en hilarische danspasjes. Voor zijn cd's, radioshows en optredens genaamd Karotte's Kitchen, zitten mensen al ruim van te voren al klaar om deel uit te kunnen maken van de wereld die Karotte heet. Een zondagochtend in januari die iedereen bij zal blijven!

www.clubpoema.nl

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws