Escape in januari: een frisse start van 2011!

Partyscene Redactie | 29 december 2010
headlines

Het was me het jaartje wel weer bij Escape. Met een klapper van een Amsterdam Dance Event editie, lange rijen bij Reveal, Rich en Framebusters, speciale acts en vele enthousiaste bezoekers en dito artiesten! Het 25jarig bestaan van de club komt er ook aan, in oktober zal dit de hele maand lang groots gevierd worden. Hou www.escape.nl in de gaten! In de aanloop hiernaar toe wordt er ook uitgepakt, te beginnen met januari. Denk aan spectaculaire acts, gratis goodies en vele andere verrassingen. Dus verwacht het onverwachtse bij Escape op zaterdag! Voorproefje? Check: HIER.
escape januari 2011 framebusters
Raymundo: Escape resident

Escape resident Raymundo zit niet stil. Zijn nieuwste track Come On is nu te beluisteren op http://soundcloud.com/djraymundo en Fortuna, een samenwerking met Addy van der Zwan, doet het nog steeds erg goed in de lijstjes op Beatport.com. Volg zijn muzikale avonturen op http://twitter.com/djraymundo en www.facebook.com/djraymundo1

Framebusters: elke zaterdag house & eclectic

Op de populairste en langstlopende clubavond van Amsterdam, Framebusters, staan deze maand weer enkele toppers geprogrammeerd. Zoals studiopartner Mike van Loon op  zaterdag 1 januari, die samen met mc Gee, Marc MacRowland en Raymundo je laatste energie van oudjaar eruit gaar persen. Eclectic tunes vind je één verdieping hoger in Escape deLux waar Danney de dansvloer in zijn greep houdt. De week erop, 8 januari, staat Raymundo met buddy Frederik Abas in de booth. Miss Bunty, Costar en Norman Soares zorgen voor het live aspect van de avond. Jonge honden Addik & Ruben hosten de deLux.

Op zaterdag 15 januari komt de Dreadman Escape rocken! Niemand minder dan Lucien Foort deelt de dj booth met Raymundo én Vika Kova. Rogor & Damien nemen deLux over deze avond. Zaterdag 22 januari is het tijd voor de Sound Of Love met Robert Feelgood. Live zorgen Saxy mr S en Kazzikasz voor de aanvulling. Ook Raymundo is erbij en Danney host de deLux. De maand wordt afgesloten met Mister Hardsoul: Roog! Mo Mc, Raymundo en Martino Rosso maken deze zaterdag compleet.

escape januari 2011 framebusters

Escape @ social media

Naast www.escape.nl kan je ook op Twitter Escape checken. Hier worden wekelijks onder de nieuwe vrouwelijke volgers drie gastenlijstplekken voor Framebusters verloot, inclusief toegang op het VIP deck! En er is meer te vinden, dus volg Escape op http://twitter.com/escapeamsterdam
Meld je aan bij Escape op Facebook en maak kans op een diner voor twee bij Escape Caffe, vrijkaarten voor Framebusters en cd’s!

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus acht softdrinks of vijf Red Bull, of een fles champagne.

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws