Anja Schneider hangt de ballen op!

Partyscene Redactie | 24 december 2010
headlines

Na alle kerstborrels en vreetfestijnen wordt het de hoogste tijd om die kerstpondjes er weer eens flink af te dansen en er is uiteraard geen leukere, gezelligere of gekke uitgesproken plek waar men dat anders zou kunnen doen als bij Bla Bla. Met een zorgvuldig geselecteerde en feestelijke line up weten wij wel raad met de welbekende after-dinner dip.
bla
Anja Schneider eigenaresse van het bekende internationale label Mobilee records komt speciaal uit Duitsland om met jullie er een te gekke eerste kerstavond van te maken. De stoerste dj chick die geen verdere introductie nodig heeft behalve dat ze draait met smaak. Naar het schijnt weet Sebrok uit Duitsland hier ook raad mee en kent zijn minimal, house, techno ABC by heart. Hij staat bekend als a rising star throughout the decade binnen de gevestigde orde van Berlijn. Zijn producties zijn naar verluidt niet te versmaden en worden geprezen door artiesten zoals Richie Hawtin, Carl Cox en Joel Mull. Anja Schneider en Sebrok sluiten tegelijk de avond in zaal 1 en 2 af.

In zaal 1 zal de kerststemming er goed ingebracht worden door een openingsset van Daniel Sanchez. Na deze Mastermind achter Bla Bla neemt onze Belgische vriend Hermanez het stokje van hem over. Hermanez kennen de Bla Bla luisteraars van zijn dikke plaat op de Bla Bla Summer Sampler Vol.1

De altijd beregezellige zaal 2 wordt geopend door Wulff Modern. Deze man is altijd steady en altijd helemaal top. Lekkere tracks, altijd swingen kortom de man om je eerste muzikale kerstavond mee door te komen. Het wordt dus bij verre uit een bijzondere editie.

Line up:

Anja Schneider, Daniel Sanchez, Sebrok, Hermanez, Wulff Modern

Bla Bla Christmas Madness

25 december Studio 80

23:00-05:00

Voorverkoop: www.blablarec.com/tickets

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws