Click Clock Clingeling

Partyscene Redactie | 22 december 2010
headlines

click clockClick laat deze kerst de klokjes triomfantelijk klingelen. Traditiegetrouw zet Click namelijk de Amsterdamse Westerliefde ondersteboven tijdens Kerstmis. Het zijn de laatste dagen van het jaar die in het teken staan van uitpakken, stralen, genieten en delen. Click doet dat met een editie waar menig feesthart sneller van zal gaan kloppen. Twee fundamenten van het Nederlandse elektronische geluid zijn gestrikt om dit kerstfeest te komen verlichten met hun muziek, vakmanschap en karakter. Dimitri en Remy hebben dat, en nog veel meer, alles namelijk in huis om er een van de beste afsluiters van 2010 van te maken.

En dat triomfantelijk klingelen doen Dimitri en Remy samen de hele nacht door. Dimitri is lange tijd van het toneel verdwenen geweest, slechts met hier en daar een heel speciaal gastoptreden. Afgelopen jaar zal als het jaar van zijn officiële comeback de boeken in gaan. Hij staat weer als vanouds achter de decks en doet dat met relevantie en doelgerichtheid zijn naam waardig. Dimitri is een artiest die inmiddels onder meerdere generaties feestgangers, waaronder nog altijd ravers van het eerste uur, bekendheid geniet en tot ver buiten onze grenzen een symbool is voor de Nederlandse dance. Tussen alle grote namen die Click ondertussen te gast heeft gehad is Dimitri dan ook niet meer dan een logische keuze. In de melancholische saus van Kerstmis zullen zijn muziek en naam dan ook zeker een mooie extra lading geven aan deze bijzondere editie. Met High Tech Soul Movement legde Dimitri definitief zijn ankers in de wereld van het elektronische geluid vast, in -waar anders- de RoXY en later nog lang en vruchtbaar op locatie. Hij produceerde voor en samen met alle andere groten der techno en gaat zijn geestverruimende muziek nu weer verder de wereld in blazen.  Dimitri’s geluid is nog altijd die fijne mix van al het goede wat elektronische muziek te bieden heeft. Een magisch verhaal met de mooiste deep-house, onbevangen house, ijzingwekkende tech-house en ontvreemde techno.

Naast Dimitri staat deze nacht een bekend Click gezicht. Een man die samen met Dimitri (en dj Marcello) aan de wieg stond van het begrip house in Nederland. House voordat er clubs waren. Deze jongens waren de pioniers die destijds als eerste elektronische muziek aan elkaar durfden te mixen. Een principe dat tot op de dag van vandaag geldt als de norm in de wereld van het elektronische geluid. Remy kent zijn klassiekers, maar heeft zich in de loop der jaren vooral ontwikkeld tot de man die tech-house tot een hoger niveau tilde. Zijn sets zijn technisch verpletterend en alles absorberend. Een rit in de achtbaan die je meeneemt en pas loslaat wanneer het einde daar is. Een artiest die zijn muziek koersvast en zonder adempauze brengt en opbouwt naar een climax zoals alleen dj’s met dezelfde no-nonsense principes dat kunnen. Simpelweg en bijna onderkoeld losgaan. 

Click Clock Clingeling 2010

Dimitri & Remy, all night long!

Zaterdag 25 december

Westerliefde, Amsterdam

Tickets: 15,00

www.exprezz.info

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws