Serious gig

Partyscene Redactie | 20 december 2010
headlines

Wil jij graag optreden op Extrema Outdoor of Solar Weekend 2011? Dat kan zomaar! Evenementenorganisator Extrema veilt namelijk een plek op de programmering van beide festivals! De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel van 3FM Serious Request 2011: de stille slachtoffers van aids, de kinderen die hun ouders hebben verloren aan deze ziekte.
extrema
Het kan niemand ontgaan zijn: afgelopen zaterdag is de 3FM Serious Request-actie weer losgegaan. Het Glazen Huis staat dit jaar in Extrema's thuisbasis Eindhoven om weer geld in te zamelen voor het Rode Kruis. En daar wil Extrema natuurlijk graag een bijdrage aan leveren. Daarom zet de evenementenorganisator twee optredens op haar festivals Solar Weekend (5, 6, 7 augustus a.s.) en Extrema Outdoor (16 juli a.s.) op de Serious Request-veiling. Al het geld gaat vanzelfsprekend linea recta naar het goede doel.

De winnaars worden behandeld zoals alle artiesten op de Extrema-festivals. Ze krijgen backstage-passen, kunnen hangen met de andere geprogrammeerde artiesten en krijgen natuurlijk met vrienden toegang tot het festival. Dus bij dezen een oproep aan alle bands, singer-songwriters, hiphopacts en dj's: verzamel zo veel mogelijk geld bij vrienden, familie en fans en bied! Check voor meer info en de veiling van Solar Weekend deze Ebay-link. De veiling van Extrema Outdoor zal ook spoedig van start gaan op diezelfde veilingsite.

Meer dan 15 miljoen kinderen zijn wereldwijd de stille slachtoffers van aids. Niet zozeer alleen omdat ze het zelf misschien hebben opgelopen, maar ook omdat ze hun ouders zijn verloren aan de ziekte en daardoor ineens alleen in de wereld staan. Juist de achtergebleven kinderen zijn de stille slachtoffers. Ze raken vaak via de ouders besmet of verliezen ouders aan de ziekte en daarmee ook de basis voor een normaal leven. Voor deze kinderen, voor deze stille ramp, vraagt 3FM dit jaar aandacht en gaat het samen met het Rode Kruis geld inzamelen.

Check extrema.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws