Oostblok

Partyscene Redactie | 17 december 2010
headlines

Zaterdag 18 december opent Luxor Live Arnhem voor de eerste maal haar deuren om het gloednieuwe collectief Oostblok te introduceren in Arnhem.
oostblok
Oostblok is een op zichzelf staand concept voor liefhebbers, door liefhebbers. Techno-liefhebbers welteverstaan. Het concept gaat een warm hart toedragen aan de techno in de breedste zin van het woord. Oostblok wordt op handen en voeten gedragen door een groot collectief uit Gelderland, welke je mag kennen van bijdrages aan 8Bahn, Losbandigheid, LOF etc. Enthousiast als de heren zijn, hebben ze in no-time een avond gepresenteerd waar je simpelweg niet omheen kan.

De blokken op 18 december worden ingevuld door Olene Kadar, Darko Esser en Tammer. Olene Kadar heeft een indrukwekkende lijst van festivals op zijn naam staan: Awakenings, Mysteryland, Source, Lowlands, Zirkus 8Bahn en vele meer. Vanwege zijn onconventionele manier van optreden wordt hij gezien als de meest veelbelovende live-act van dit moment. Olene Kadar betekent in het Turks 'tot het einde van mijn leven'. En dat zegt wat over deze eigenzinnige producer, want ondanks zijn bescheidenheid spat de passie van zijn muziek af.

Darko Esser is een meer dan een succesvolle artiest. Naast zijn carrière als DJ, producer en programmeur van Doornroosje runt hij ook zijn eigen label, Wolfskuil. Ondanks zijn drukke bestaan heeft Darko Esser tijd gevonden voor zijn eigen album: Balans. Hiernaast heeft hij inmiddels meer dan 30 releases op zijn naam staan. De releases worden als goed tot zeer goed bestempeld door internationale producers als Laurent Garnier, Dave Clarke, Sasha, John Digweed, Steve Bug, François K, Luke Slater en Len Faki.

Aan Tammer de eer om het startsein van Oostblok te geven. Uit eigen stal met een uitstekende c.v. door optredens op o.a. Matrixx @ The Park en LOF is Oostblok verzekerd van een flitsende start.

Check de site van Luxor voor alle details.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws