Herr Zimmerman gooit roer om

Partyscene Redactie | 14 december 2010
headlines

Herr Zimmerman gooit in 2011 het roer om en kan hierdoor het 6% BTW tarief handhaven.

Vanaf januari 2011 gaat de buitenaardse kater, Herr Zimmerman, maandelijks terugkerende unieke muzikale sport evenementen organiseren in de Factory 010 in Rotterdam. Maandelijks gaat Herr Zimmerman ervoor zorgen, dat er intensief wordt bewogen op muziek, met zeer energie opwekkende beats. Het doel van deze sportieve ‘Herr Zimmerman nachten’ is, dat er intensief bewogen wordt en gewerkt wordt aan een algehele betere conditie en gezondheid.

motor

Bezoekers zullen vanaf aanvang avond 23:00 uur tot einde nacht 05:00 uur intensief bewegen. Speciaal voor deze nachten zullen er dj’s geboekt worden, die zeer energieke muziek draaien, zodat de mensen op een unieke manier gestimuleerd worden in hun aërobe training. Met dit maandelijks terugkerende sportieve evenement zorgt Herr Zimmerman er dus voor, dat mensen op een unieke manier ‘s nachts gaan sporten en daar ook veel plezier aan beleven. Algemeen bekend is, dat sporten goed is voor lichaam en geest en helpt tegen allerlei kwalen zoals, obesitas, osteoporose, diabetes, hart- en vaat ziekten, bepaalde typen kanker en allerlei stress en spanningen.

Voor de bezoekers is er, naast het lichamelijke en geestelijke voordeel, ook nog een extra financieel voordeel. Namelijk, dat je als bezoeker, net als bij de sportschool, het 6% BTW tarief betaalt. De prijs van een bezoek aan Herr Zimmerman in 2011 blijft dus hetzelfde, als de prijs voor een entree ticket van Herr Zimmerman in 2010. Het komt er dus op neer dat je, doordat je lekker aan het bewegen bent, 6% BTW aan de Nederlandse overheid betaalt,… en dus geen 19%, alhoewel de Eerste Kamer net tegen die verhoging heeft gestemd.

Herr Zimmerman levert met deze unieke sport evenementen een positieve bijdrage aan de volksgezondheid. Daarom gaat Herr Zimmerman ook diverse subsidie aanvragen indienen bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Voor de eerste avond, op zaterdag 29 januari in het nieuwe jaar, ziet het programma er als volgt uit:

De muziek voor de warming up wordt verzorgd door Tanzman. Hij zorgt er zoals altijd voor, dat iedereen bij binnenkomst om 23:00 uur al lekker gaat bewegen. Internationale muzikale gast artiest is deze nacht het Franse Motor DJ’s. (toepasselijker kan bijna niet... ) Motor doet zijn naam eer aan en zorgt deze avond voor een totale workout. Fraulein Z sluit de avond af, zoals je van haar gewend bent en zal er nog een extra turbo overheen gooien, afgesloten met een korte cooling down.

Meer info op www.herrzimmerman.eu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws