Hed Kandi - The Show

Partyscene Redactie | 2 december 2010
headlines

Op 19 maart vindt Hed Kandi – The Show plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam.   

Nadat Hed Kandi haar wereldwijde 10 jarig bestaan al in Amsterdam vierde, komt ‘the world´s most glamorous music and lifestyle brand’ op 19 maart 2011 opnieuw naar Nederland voor een internationaal spektakel van ongekende omvang: Hed Kandi The Show. De Heineken Music Hall wordt ditmaal omgetoverd tot een bizarre nachtclub waar Paris Hilton zich als een vis in het water zou voelen. Een glamourland met de decadentie van de Baoli in Cannes, de mystiek van de Panorama bar in Berlijn en de uitbundigheid van de Pacha op Ibiza. Deze grand show vol glitter en glamour wordt een hoogtepunt in de rijke Hed Kandi historie.

hed kandi

Hed Kandi The Show rolt zijn met diamanten ingelegde rode loper uit voor de mondiale Jet Set. De paparazzi ligt al op de loer voor dit spektakelstuk. Val van de ene verbazing in de andere met de Hed Kandi Showgirls, Ibiza style steltenlopers, explosieve confetti kanonnen en Circus performers. Verwacht Ibiza in Nederland, New York in Amsterdam en St. Tropez op de dansvloer. Hed Kandi is al bijna 11 jaar synoniem voor de beste funky house en classy club sounds en bracht meer dan 100 uitgebrachte compilatie albums uit.

Hed Kandi verkoopt ieder jaar ruim 1.000.000 Cd’s met het bekende artwork van mode illustrator Jason Brooks en geeft meer dan 1000 feesten op alle continenten, in de mooiste steden, in de mooiste clubs met meer dan 1.000.000 bezoekers wereldwijd per jaar. De Earlybird Actie is van start gegaan op 30 november en loopt tot en met 31 december. Koop je tickets gedurende deze periode nog voor het lage BTW tarief. Early bird tickets kosten 32,50 euro ex fee en de gewone kaarten kosten je 42,50 euro ex fee. Voor een Vip kaartje betaal je 77,50 euro.

Meer info vind je op www.hedkandi.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws