Escape in december: feest!

Partyscene Redactie | 1 december 2010
headlines

December is sowieso al een heel speciale maand, maar met o.a. een spectaculaire must-see robot act op 11 december, Frederik Abas zijn Birthday Bash op 18 december mét after tot 08.00, een speciale kerst editie van Framebusters en een knallend oudjaar in Escape wordt hij nog veel specialer!

25 Years Escape

Buiten is het ijskoud, maar binnen in Escape is het warm. Zeg maar gerust heet, met top muziek, opvallende acts en lange nachten… net als 25 jaar geleden! Want in oktober 2011 bestaat Escape maar liefst 25 jaar. Met recht een unicum in de wereldwijde dancescene. In de aanloop tot deze zeer speciale gelegenheid wordt er dit jaar al stevig uitgepakt, met spectaculaire acts, gratis goodies en vele andere verrassingen. Dus verwacht het onverwachtse bij Escape op zaterdag! 

Framebusters

Escape resident Raymundo zit niet stil. Zijn nieuwste track Fortuna, een samenwerking met Addy van der Zwan, doet het erg goed in de lijstjes op Beatport.com. Speciaal voor al zijn volgers op http://twitter.com/djraymundo en www.facebook.com/djraymundo1 maakte hij een spetterende eindejaarsmix. Check ‘m op http://soundcloud.com/djraymundo/raymundo-the-end-010

Ook voor december hij een dik programma samengesteld voor de zaterdagen. Op de populairste en één van de langstlopende clubavonden van Amsterdam, Framebusters, staan deze maand weer enkele toppers geprogrammeerd. Zoals studiopartner Addy van der Zwan op zaterdag 4 december, die samen met mc Gee, Norman Soares en Raymundo gaat knallen. Ook Gabriel & Castellon zijn erbij, check hun hit Perfect World hier. Eclectic tunes vind je één verdieping hoger in Escape deLux waar Danney de dansvloer in zijn greep houdt.
framebusters escape december 2010
De week erop, 11 december, staat Raymundo met Nicky Romero in de booth. Mc Pryme hanteert de mic en Rubwax host de deLux. Hou je ogen gericht in de lucht, want er komt een zeer spectaculaire flying robot act, die onlangs op Sensation in Polen nog de show stal. Zien is geloven!

Op zaterdag 18 december wordt Frederik Abas weer een jaartje ouder en viert dus zijn verjaardag! Samen met Raymundo, Costar op de sax en Miss Bunty met haar vocals wordt het geheid een dolle boel. En nog mooier is dat je tot 8 uur door kan gaan! Want aansluitend aan Framebusters vindt Zie je Later plaats, met dj Jean, Tony Cha Cha en Frederik Abas. Danney runt de deLux deze avond.

Zaterdag 25 december is het kerst, en dat wordt gevierd met sexy danseressen en een speciaal optreden van Hardwell. Ook Raymundo, Kaszikas on percussion, Saxy mr S on sax en mc Vika Kova zijn erbij. Je kan dus meteen die kilo’s eten eraf dansen! Ook in deLux waar Lars Vegas spint.


New Years Eve 2010-211

Het jaar wordt op vrijdag 31 december uitgeluid met een gigantisch feest is maar liefst drie zalen! In Escape Club kan je naast veel champagne genieten van optredens van de Bingoplayers, Raymundo, Daniel Bovie & Roy Rox, Frederik Abas, Costar on Sax, mc Roga en Mo mc. In de deLux staan Claire & Sheila Hill, Rubywax, Danney en Joshua Walter voor je klaar met hun platentas vol klappers. Daarnaast kan je ook doorlopen naar de Kroon waar Raymundo, Radikal Roy en Leo v/d Weijden classics gaan spinnen! Er zijn verschillende VIP arrangementen te boeken, zelfs met diner erbij. Check www.escape.nl hiervoor.

Escape @ social media

Naast www.escape.nl kan je ook op Twitter Escape checken. Hier worden wekelijks onder de nieuwe vrouwelijke volgers drie gastenlijstplekken voor Framebusters verloot, inclusief toegang op het VIP deck! En er is meer te vinden, dus volg Escape op http://twitter.com/escapeamsterdam

Check Escape ook op Facebook want ook hier kan je veel goodies winnen. Log in op Facebook als je bijvoorbeeld in Escape Caffe een drankje doet, want hier kan je gratis internetten met Wifi.

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en 60,- in de voorverkoop voor oudjaar. De tijden zijn 23.00-05.00 op zaterdag. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus acht softdrinks of vijf Red Bull, of een fles champagne.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws