Border Community In Tivoli

Partyscene Redactie | 30 november 2010
headlines

Border Community neemt het Utrechts Tivoli de Helling over op 11 en 26 december.

fairmontIn de kille decembermaand is Tivoli de Helling als een warm nest voor het Britse vooruitstrevende techno/house/electronicalabel Border Community. Tijdens Full Spectrum (11 december) en Mood Elevator (2e Kerstdag, 26 december) zullen verschillende artiesten van dit label, dat is opgericht door James Holden, de opgewarmde bezoekers doen sidderen met hun verfrissende kijk op techno.

Tijdens Full Spectrum op zaterdag 11 december zal de lekker warme, analoge funksound van de Canadese technoproducer Fairmont de bezoekers de vrieskou doen vergeten. Zijn Border Community-debuut Gazebo is inmiddels een klassieker. Uit Engeland komt Avus, wiens mix van deep house, techno en acid door velen een warm hart wordt toegedragen. Resident-dj Nuno Dos Santos is natuurlijk ook weer van de partij om de boel op te warmen.

Het warme gevoel wordt vastgehouden tijdens Mood Elevator X-Mas Special op 2e Kerstdag. Met live: de Britse producer Luke Abbott, die wel weet hoe je muziek uit een machine warm en menselijk kan laten klinken. Zijn intelligente, soms aan Kraftwerk refererende minimal varieert van transcendent kabbelend tot hypnotiserend doordenderend. Het Italiaanse duo Margot combineert de Italo van de eighties en de house van daarna tot een eigenzinnige vorm van future disco. Natuurlijk zijn Mood Elevators Pitto, Brent Roozendaal en Darko Esser ook van de partij.

Check ook www.tivoli.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws