Matinée

Partyscene Redactie | 25 november 2010
headlines

Op zaterdag 4 december staat een internationaal dance concept uit Ibiza in Nederland.

Het in Spanje meest succesvolle en populaire dance concept de 'Matinée-Group' komt met zijn wereldtournee voor het eerst naar Nederland. Op zaterdag 4 december zal de originele cast in de vernieuwde Club Air in Amsterdam hun show ten gehore brengen. Matinée is het succes van Amnesia op partyeiland Ibiza. Dit onder gays, gay minded en hetero's zeer populaire dance concept moet volgens de organisator ook een signaal zijn tegen zinloos geweld van mensen met een homosexuele geaardheid. Door samen te feesten leert men elkaar ook beter kennen, aldus Ibiza Party Events, de organisator die dit concept naar Nederland haalt.

matinee

Zinloos geweld tegen homosexualiteit is de laatste maanden flink gestegen. Regelmatig lees je berichten over deze onzinnige acties, die ook in het uitgaanscircuit voorkomen. Iets wat een verontrustend gevoel geeft. Daarom haalt Ibiza Party Events een concept uit Ibiza naar Nederland om een nieuwe impuls te geven voor gemixte feesten. Ibiza bestaat bekend om het partyeiland bij uitstek, waar hetero en gay(minded) als een mix perfect samen gaan. De Matinée-Group bestaat al 13 jaar en zijn met hun wereld tours al in Dubai, Sydney, New York, London, Brazilié geweest.

De combinatie van dit concept en de locatie, waar vroeger de IT heeft gezeten en waar de ziel nog steeds hangt en je het gevoel van vroeger nog kunt voelen, zijn de belangrijkste 2 die dit saamhorigheidsgevoel weer kan losmaken in iedereen. Nederland kan deze winter de Ibiza sfeer beleven in eigen land.

Voor meer info check je www.ibizapartyevents.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws