Outside In – Festival

Partyscene Redactie | 18 november 2010
headlines

Op 26 en 27 november vindt er een nieuw editie plaats van het Outside In – Festival in de Stalker.

Voor iedereen die ook zo terugverlangd naar de zomer: in het weekend van 26 en 27 november transformeert Club Stalker zich tijdelijk tot festivalterrein voor Outside-In. Al jaren lang organiseert de Haarlemse club dit inmiddels beruchte feest, waarbij alles even binnenste buiten wordt gekeerd. Binnen de vier muren van Stalker wordt een waar festival opgebouwd. En een festival is niet compleet zonder die heerlijke mixlucht van bier en gras, dus om dat gevoel bij de mensen los te maken wordt de dansvloer bekleed met grasmatten. Verwacht verder dixie wc's, gekke outfits, vliegende biertjes en blote voeten.

pan-pot

Zowel vrijdag als zaterdag staat er een spectaculaire line-up op het programma, met vrijdag als hoofdact het Berlijnse duo Pan-Pot, met hun onvervalste techno beats. Zij worden deze avond vergezeld door locale helden: De Amsterdamse Jaime Frias & de Kleine Raver en Stalker residents Isodoor & Mark Boon, Tino Schuijt en Ramos.

Voor de zaterdagavond staat een nieuw live-concept van Mason op het programma. Een muzikale totaalervaring zoals nog nooit eerder is vertoont in de dansscene. Muziek, licht en vormgeving smelten samen tot een multimediaal spektakel. Om deze bijzondere ervaring eer aan te doen heeft Stalker zijn beste paarden van stal gehaald om de avond compleet te maken: Miss Melera, Mike Ravelli, Willy Funka en Weisnicht zullen beneden knallen en boven nog meer 'Haarlems finest lions' met Wurtz, AA Beats, Floor, Dirk & Ik, Champagne Powder, Sjef Rolet.

Meer info op www.clubstalker.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws