Voorverkoop Dance Valley gestart

Partyscene Redactie | 18 november 2010
headlines

De kaartverkoop voor Dance Valley 2011 is van start gegaan, nu nog met een early bird tarief.

dance valleyDe zomer is in ieder geval weer een stukje dichterbij gekomen. Tickets voor Dance Valley Festival 2011 zijn nu te bestellen op www.dancevalley.com. Voor de eerste 5.000 tickets geldt een speciaal early bird tarief. Deze tickets zijn alleen via de site van het festival te bestellen.  Voor een early bird ticket betaal je 50 euro ex. fee. Wanneer de early bird tickets zijn uitverkocht, geldt het reguliere tarief van 65 euro ex. fee. Maximaal 2 early bird tickets per persoon. Reguliere Dance Valley tickets zijn ook verkrijgbaar in alle winkels van Primera.

Op zaterdag 6 augustus 2011 zal Dance Valley opnieuw laten zien hoe veelzijdig en divers dance muziek vandaag de dag is. In 2011 wordt Dance Valley nog altijd gezien als één van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Het hele recreatiegebied Velsen Valley veranderd in een dancer’s paradise met verschillende areas, groot en klein, vertrouwd en verassend. Vrijwel elke vorm van dance vindt een onderkomen bij Dance Valley Festival.

De eerste editie van Dance Valley Festival in 1995 ontketende een revolutie in de dance wereld. Voor het eerst zochten de clubbers, de DJ’s en de ravers de zon op en dansten met elkaar in de betoverende vallei van de Velsen Valley.

Check dus www.dancevalley.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws