BTW verhoging?

Partyscene Redactie | 12 november 2010
headlines

Er zijn vergevorderde plannen van het kabinet om de BTW op de podiumkunsten per 1 januari te verhogen van 6% naar 19% waardoor ook de ticketprijzen voor dance evenementen fors zullen stijgen. Loveland heeft om deze reden besloten de kaartverkoop alvast te starten voor haar evenementen in 2011, zodat bezoekers nog kunnen profiteren van het huidige BTW tarief.
loveland
Loveland bezoekers besparen 40 euro bij aanschaf passe-partout.

Loveland heeft een groot aantal bezoekers die meerdere Loveland evenementen bezoeken. Om deze bezoekers in 2011 nog een voordelige mogelijkheid te bieden, zullen de evenementen Loveland Queensday Afterparty, Loveland Festival, Loveland Amsterdam Dance Event (ADE) Special en Loveland New Year als pakket worden aangeboden tegen het lage BTW tarief en met korting.

Voor deze vier evenementen kan nu een passe-partout worden aangeschaft voor 150 euro in plaats van 189,75 euro in het nieuwe BTW tarief zonder korting. Dit is een voordeel van 40 euro. Er kan slechts één passe-partout per persoon worden aangeschaft en de passe-partouts zijn niet overdraagbaar. Dit doet Loveland om te vermijden dat opkopers gebruik maken van deze actie om een slaatje te slaan uit deze standaard uitverkochte Loveland evenementen.

Loveland start eerder met Early Bird actie Loveland Festival

Om dezelfde reden zal Loveland vandaag al starten met haar Early Bird actie voor Loveland Festival, dat op 13 augustus 2011 zal plaatsvinden. Afgelopen jaar vlogen de 1000 Early Bird tickets met 10 euro korting al rap over de toonbank. Dit jaar met het vooruitzicht op een reguliere ticketprijs van 66,23 euro in de nieuwe BTW situatie, verwacht Loveland binnen recordtijd door de Early Bird tickets á 49 euro heen te zijn. Wanneer de Early Bird tickets zijn uitverkocht verkoopt Loveland tot en met 31 december 2010 uiteraard de tickets tegen de oude prijs van 59 euro.

Loveland  hoopt dat zoveel mogelijk slimme bezoekers gebruik maken van deze actie nu het nog kan. Check www.loveland.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws