Exxellent

Partyscene Redactie | 11 november 2010
headlines

Matrixx slaat een nieuwe weg in met Exxellent, met op  11 December een nieuwe editie.

Op zaterdag 11 december presenteert Matrixx een avond die vertrouwd klinkt, maar oh zo nieuw zal voelen: Exxellent Jungle Rhythm! Sexy house met een vleugje urban en electro samen met overweldigende decors, prachtige shows en extravagant entertainment. Vato Gonzalez, Hardwell, Reverse & Adje live, DJ Irwan, Indiana en vocalist Mitch Crown zijn deze avond verantwoordelijk voor de ritmische muziek en geluiden in de dancejungle van de Matrixx. Met het voor de derde keer winnen van de Nightlife Award ‘Populairste Club van Nederland' heeft Matrixx bewezen dat zij al jaren tot de top van Nederland behoort. Om je in de top te handhaven moet je als club blijven innoveren en meegaan met de trends of zelf trendsetter zijn. Zo is het dit keer de beurt aan het jarenlange, succesvolle house concept Exxellent om eens in een nieuw jasje gestoken te worden.

ex

Hardwell en locaal talent Indiana zijn artiesten die over de hele breedte van house muziek bewegen. Zij bewandelen een weg van de fijnste deephouse, via ritmische latin, naar pompende electro. Vato Gonzalez en zijn maatje MC Tjen winden er bepaald geen doekjes om, als er feest is moet er gedanst worden. Irwan is een van de pioniers van de urban / eclectische dance-muziek. Speciaal voor Exxellent bereidt hij een dampende eclectische set voor. En om de verwachtingen nog hooggespannener te maken treden Reverse & Adje aan om de gehele zaal aan het springen te krijgen met hun unieke en energieke stijl van Hip-Hop. Mitch Crown weet de avond te voorzien van een schepje opzwepende vocals en vleugje sexiness.

Speciaal bij deze eerste editie Exxellent nieuwe stijl mogen alle dames op 11 december voor 23.00 uur gratis naar binnen. Kaarten kosten 12,50 euro ex fee in de voorverkoop en aan de deur ben je 15 euro kwijt.

Check ook www.matrixx.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws