The Nighttripper

Partyscene Redactie | 9 november 2010
headlines

Orlando Voorn brengt als The Nighttripper twee van zijn grootse releases opnieuw uit. 

Eén van de meest invloedrijke grondleggers van de Nederlandse technoscene, Orlando Voorn, zal eind 2010 onder zijn alter ego The Nighttripper twee van zijn grootse releases opnieuw uitbrengen met nieuwe versies. In samenwerking met het Nederlandse technolabel Underground Liberation zal de producer zijn klassiekers Tone Exploitation als Phuture, voorzien van herbewerkingen van een indrukwekkend rijtje internationale techno producers. De omvangrijke discografie van Orlando Voorn telt vele releases, die zich moeiteloos kunnen meten met grote namen als Derrick May, Jeff Mills, Kevin Saunderson, Carl Craig en Juan Atkins.

orlando voorn

Orlando en Underground Liberation selecteerden grote namen als Kevin Saunderson, Ken Ishii, Robert Armani, Luke Slater (Planetary Assault Systems), Robert Hood, Ben Sims, DJ T-1000, Suburban Knight en Ritzi Lee voor nieuwe versies van Tone Exploitation en Phuture. De remixen zullen respectievelijk eind november en half december wereldwijd in de betere muziekwinkels liggen op gelimiteerd vinyl en zullen ook online te krijgen zijn als download.

Orlando Voorn gaat schuil achter tal van pseudoniemen. Alter ego’s als Format #1 (Solid Session), Frequency (Where is Your Evidence, Kiss the Sky), Playboy (In Da Jungle), Fix (Flash) en The Nighttripper (Tone Exploitation, Phuture) maakte Orlando Voorn zich onsterflijk en zijn anno nu nog altijd een vast onderdeel in dj-sets tijdens house classics evenementen. Met het opnieuw uitbrengen van Tone Exploitation en Phuture onder The Nighttripper zal Orlando Voorn zichzelf wederom stevig op de technokaart zetten. Orlando Voorn was de eerste producer die een muzikale brug sloeg tussen Amsterdam en Detroit begin jaren negentig en wordt sindsdien geroemd als één van de meest innovatieve producers in de wereld van de elektronische muziek.

Check ook www.underground-liberation.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws