Voidd Wildlife legends weekender

Partyscene Redactie | 4 november 2010
headlines

Op 12 en 13 november vindt opnieuw de legendarische Voidd Weekender weer plaats in Studio 80.  

voiddTwee nachten achter elkaar zullen de Wildlife Legends bezit nemen van de ‘black box’ om de verjaardag van Voidd, Steve Rachmad en Wouter de Moor uitgebreid te vieren. Ook dit keer zijn er weer enkele internationale gasten uitgenodigd om het feest compleet te maken. Op vrijdag is het de beurt aan house legende DJ T. om samen met de jarige Steve Rachmad en Wouter de Moor de 80 op zijn kop te zetten. De dag erna gaat Voidd zijn vierde levensjaar in en zullen de boys van Pan-Pot de Weekender afsluiten met een 3-uurs set.

Het begint inmiddels een traditie te worden dat Steve Rachmad zijn verjaardag viert tijdens de Voidd Weekender. Dit jaar is het dus de beurt aan Get Physical eigenaar DJ. T. om deze speciale nacht op vrijdag 12 november extra kracht bij te zetten. Na Steve’s release van de wereldplaat ‘Strings of Love’ op het Duitse label en het weergaloze optreden van T. (D) afgelopen zomer in de 80 zijn de verwachtingen dus hoog gespannen. In de tweede zaal staan Wouter de Moor en Voidd’s eigen Steady Douglas.  

Op zaterdag 13 november wordt het feest tijdens de viering van Four Years Voidd. Net als vorig jaar zijn de jongens van Pan-Pot uitgenodigd om de 80 naar een absoluut hoogtepunt te draaien. Voidd resident dj Moritz opent deze nacht met een extra lange set. In de tweede zaal nemen de dj’s van de Voidd radioshow Mr. Manoah en Renzo de eerste uren voor hun rekening. De afsluitende set is in handen van Tim Hoeben, de winnaar van de laatste TWSTD dj-contest. Voor beide dagen kosten kaarten 12 euro in de voorverkoop en 14 euro aan de deur.

Surf naar www.voidd.nl voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws