Seen meets Disco Bingo

Partyscene Redactie | 5 november 2010
headlines

Ook in november is SEEN Visual Music weer present in de Paradiso, zoals gewoonlijk op de laatste vrijdag van de maand. We hangen de Paradiso weer vol met schermen, beamers en onze mega inflatable TV voor het meest heersende resultaat en natuurlijk dat broodnodige extra licht in deze donkere maanden. SEEN is een clubavond waar beeld en muziek naadloos gecombineerd wordt.
seen disco bingo
DVDJs Off The Wall bestaande uit DJ Chocomel en VJ Supreme Cuisine draaien in plaats van alleen de tracks, de originele beelden van de ‘music video’s’. Wat betekent dat ze zowel de clips als de bijbehorende epische club bangers live mixen. DVDJs Off The Wall worden tijdens deze avond bijgestaan door SEEN resident DJs Nizzle en Mr Speak. Extra visuals worden verzorgt door VJ Aineko en de hele rim ram wordt vocaal aan elkaar gelijmd door MC Fit van Flinke Namen.

In de kelder hebben we iets totaal nieuws, namelijk: Disco Bingo! Disco Bingo is nieuw, nieuw, nieuw! Dit interactieve muziekspektakel veroverde afgelopen zomer al festivals als Mystery Land en Free Your Mind en nu is het hoog tijd voor Seen. Het muzikale circus is gebaseerd op het alom bekende bingo spel, maar deze keer geen nummers op je kaart, maar liedjes! Terwijl je danst op de muziekmix van het Disco Bingo DJ Team bestaande uit Flexmeister F. & Bob Wisman streep je de liedjes af als ze op je bingokaart staan. Kaart vol? Schreeuw BINGO en ren zo snel mogelijk naar de DJ om je prijs op te halen! Mits het geen foute bingo is want dan moet er met de microfoon een liedje worden gezongen ten overstaande van de hele Paradiso kelder!

Wil je jouw favoriete nummer voorbij horen komen? Mail de naam van de artiest en het nummer naar info@disco-bingo.com en wie weet wordt ie opgenomen in het spel!

Seen
DVDJ’s Off The Wall, Mr. Speak, Nizzle, MC Fit,  VJ Aineko, Flexmeister F. & Bob Wisman

Paradiso, Weteringschans 6-8

Vrijdag 26 oktober 2010

00:00 – 05:00

Kaarten 16,- incl. lidmaatschap via Paradiso

www.girlslovedjs.com, www.paradiso.nl, http://seen.bnn.nl/,

www.disco-bingo.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws