Soulheaven

Partyscene Redactie | 4 november 2010
headlines

Soulheaven start op zaterdag 13 november een nieuwe reeks van feesten in club Panama.

Soulheaven start op zaterdag 13 november een nieuwe reeks van feesten in club Panama.  Soulheaven is een wereldwijd gerespecteerd platenlabel uit de UK die zich hard maakt voor kwalitatieve deephouse met soul. De cd compilaties onder meer gemixt door topdeejays zoals Masters at Work, Kenny dope, Little Louie Vega, Kerri Chandler, Spen, Osunlade en Blaze zijn stuk voor stuk juweeltjes. De wereldwijde Soulheaven feesten staan voor een ongekende mix van donkere underground house en U.S. Garage. The Sound of Soul Heaven Records is een dubbel cd die dit jaar uitgekomen is, en samengesteld door twee resident dj’s Neil Pierce en Aaron Ross. Op deze dubbel cd staan ook enkel de allergrootste hits van de afgelopen 10 jaar Soulheaven records.  Daarom was het ook een logische keuze om voor de aftrap van de nieuwe Soulheaven feesten in Panama Neil Pierce uit Londen te verwelkomen, daar hij als geen ander de avond het perfecte Soulheaven gevoel kan meegeven. Naast Neil staan er twee toppers uit de Nederlandse soulfull house-scene die als geen ander precies weten hoe zij deze avond muzikaal op een hoog niveau kan brengen, we hebben het dan natuurlijk over Roog en Born to Funk. Een soulvolle houseavond is natuurlijk niet compleet zonder een live vocalen. Voor de finishing touch van Soulheaven komen de vocals van Rachel Kramer (bekend van X Factor/ K-Otic).   In de studio van Panama wordt het deze avond een feest opzich met het nieuwe concept RED CARPET. Het trio Johnny de Mol, Fady Ferraye & Johnny Ray doen nog wat mysterieus over de muziekkeuze maar deze heren hebben al eerder bewezen er een groot feest van te maken waarbij de studio vorige keer compleet uit zijn voegen barste. En om de terugkeer van Soulheaven groots te vieren worden de eerste 100 tickets voor slechts 5 euro verkocht via de site van Panama.  neil pierce Soulheaven is een wereldwijd gerespecteerd platenlabel uit de UK die zich hard maakt voor kwalitatieve deephouse met soul. De cd compilaties onder meer gemixt door topdeejays zoals Masters at Work, Kenny dope, Little Louie Vega, Kerri Chandler, Spen, Osunlade en Blaze zijn stuk voor stuk juweeltjes. De wereldwijde Soulheaven feesten staan voor een ongekende mix van donkere underground house en U.S. Garage. The Sound of Soul Heaven Records is een dubbel cd die dit jaar uitgekomen is, en samengesteld door twee resident dj’s Neil Pierce en Aaron Ross. Op deze dubbel cd staan ook enkel de allergrootste hits van de afgelopen 10 jaar Soulheaven records.

Daarom was het ook een logische keuze om voor de aftrap van de nieuwe Soulheaven feesten in Panama Neil Pierce uit Londen te verwelkomen, daar hij als geen ander de avond het perfecte Soulheaven gevoel kan meegeven. Naast Neil staan er twee toppers uit de Nederlandse soulfull house-scene die als geen ander precies weten hoe zij deze avond muzikaal op een hoog niveau kan brengen, we hebben het dan natuurlijk over Roog en Born to Funk. Een soulvolle houseavond is natuurlijk niet compleet zonder een live vocalen. Voor de finishing touch van Soulheaven komen de vocals van Rachel Kramer (bekend van X Factor/ K-Otic).

In de studio van Panama wordt het deze avond een feest opzich met het nieuwe concept RED CARPET. Het trio Johnny de Mol, Fady Ferraye & Johnny Ray doen nog wat mysterieus over de muziekkeuze maar deze heren hebben al eerder bewezen er een groot feest van te maken waarbij de studio vorige keer compleet uit zijn voegen barste. En om de terugkeer van Soulheaven groots te vieren worden de eerste 100 tickets voor slechts 5 euro verkocht via de site van Panama.

Check dus www.panama.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws