Escape in november: de nachten worden langer…

Partyscene Redactie | 3 november 2010
headlines

Het was een grandioos Amsterdam Dance Event, met uitverkochte avonden met o.a. Paul van Dijk en Armin van Buuren! Check hier de reportage van Armada. Ook Roger Sanchez was erbij met zijn Stealth Live avond, hier de beelden.Maar Escape staat niet stil en gaat in november keihard door. Met goede muziek, opvallende concepten en lange nachten… net als 25 jaar geleden!

25 Years Escape

Want in oktober 2011 bestaat Escape maar liefst 25 jaar! Met recht een unicum in de dancescene. In de aanloop tot deze zeer speciale gelegenheid wordt er stevig uitgepakt, met spectaculaire acts, gratis goodies en vele andere verrassingen. Dus verwacht het onverwachtse!

Reveal start je weekend op donderdag

Elke donderdag vind je lange rijen bij dé Amsterdamse studentenavond: Reveal! Met residents als Michael Mendoza, Jaz von D, Grooevnatics en de Fabulous Reveal Angels is dat ook niet zo gek. En studenten hebben mazzel want die betalen geen entree op vertoon van OV/studentenpas! Op vrijdagen vind je feesten als LoLatina en Ladykillers die elkaar afwisselen.
framebusters november 2010
Framebusters

De (muzikale) avonturen van resident Raymundo volg je op http://twitter.com/djraymundo en http://soundcloud.com/djraymundo en ook deze maand heeft hij een dik programma samengesteld voor de zaterdagen. Op de populairste en één van de langstlopende clubavonden van Amsterdam, Framebusters, staan deze maand weer enkele toppers geprogrammeerd.

Zoals Marc Benjamin op zaterdag 6 november, die samen met mc Pryme en Raymundo gaat knallen. Eclectic tunes vind je 1 verdieping hoger in Escape deLux waar Rubywax de scepter zwaait. De week erop, 13 november, gaan Raymundo en Frederik Abas weer back2back de boel op stelten zetten, aangevuld met de stem van dé dance diva van Nederland, Vika Kova. Ook Costar is erbij met zijn funky sax! Danney runt de deLux deze avond.

Zaterdag 20 november komt de beeldschone Carita La Nina de zaal opzwepen, aangevuld door de beats van Kazzikasz op de drums en de tunes van Saxy Mr S op de sax. Mc Gee vult het geheel aan en Danney doet de deLux. De maand wordt afgesloten op zaterdag 27 november wanneer Raymundo niemand minder dan Lucky Charmes, Norman Soares en Miss Bunty heeft uitgenodigd on stage. Lars Vegas gaat je oren in deLux verwennen!

Rich op zondag

Je weekend wordt afgesloten op zondag bij Rich! Wekelijks een volle Escape Club, artiesten de zelf een drankje komen doen en een fantastische sfeer, dat is de avond samengevat in één zin. Bij Rich kan je de beste eclectische tunes op de zondagavond verwachten, geserveerd door de beste urban, house en eclectic dj’s. En... de entree is slechts 10 euro!

Escape @ social media

Naast www.escape.nl kan je ook op Twitter Escape checken. Hier worden wekelijks onder de nieuwe vrouwelijke volgers drie gastenlijstplekken voor Framebusters verloot, inclusief toegang op het VIP deck! En er is meer te vinden, dus volg Escape op http://twitter.com/escapeamsterdam

Check Escape ook op Feest.je en Facebook.

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en 10,- op de zondagen. De tijden zijn 23.00-05.00 op zaterdag en 23.00 – 04.00 op zondag. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Reveal, Rich, events op de vrijdagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus acht softdrinks of vijf Red Bull, of een fles champagne.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws