Viva Phalerieau

Partyscene Redactie | 3 november 2010
headlines

viva phalerieauWhoop, whoop! Phalerieau komt naar je toe in november. Phalerieau? Ja, je kent hem ook wel als BNN persoonlijkheid Valerio Zeno, die dude met die droge vragen en die vroeger bij iedereen uit logeren ging.

Bij GirlsLoveDJs kennen ze hem als Phalerieau, sloper van dansvloeren en aanstichter van het fenomeen ‘handjes in de lucht’. Daarom presenteert GirlsloveDJs met gepaste trots ‘Viva Phalerieau’ Valerio’s eigen clubtour die iedere venue, met wat hulp van bevriende DJ’s, tot party central omtovert. Tijdens deze eerste editie van Viva Phalerieau zijn dat Jaziah, Hitch en Les Deux. Jaziah is geen onbekende meer in Arnhem en zeker niet in de Manhattan waar hij al vaker te zien was bij Expornstar. Hitch is een jong en opkomend DJ talent en draaide al verschillende malen bij GirlsLoveDJs en Treatz. LES DEUX (Andela & Caron) zijn resident DJ’s bij GirlsLoveDJs en kennen het klappen van de zweep, officiële dansvloer vullers zijn het, en daar is geen woord van gelogen. Viva Phalerieau wordt deze nacht aan elkaar geluld door MC Alainde Lon.

Maar wat kan je nou qua muziek verwachten? Urban Eclectic en House in vele soorten en maten, oftewel: party! Viva el fiesta, Viva Phalerieau!

Viva Phalerieau
Manhattan, Varkensstraat 6, 6811 GM Arnhem

Zaterdag 6 november 2010

Tijd: 23:00 – 05:00

Voorverkoop 8,50 exc. via Free Record Shop

Deur: 10,-

Check www.manhattan.nl & www.GirlsLoveDJs.com

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws