Midnight Freaks

Partyscene Redactie | 2 november 2010
headlines

Op 6 november organiseren AIR en Vinylized een speciale editie van Midnight Freaks in AIR.

Midnight Freaks invites Vinylized, dat kun je op zaterdag 6 november verwachten in de Amsterdamse club AIR. In AIR 1 staan drie bekende namen op het gebied van ‘de nieuwe house’ op het programma: Cesar Merveille, David Labeij en Jason Shae & Pete Bandit. Daarnaast maken Vinylized finalisten Dansor en Audiomilch inclusief winnaar Jorg Murcus en special guest Tim Wolff hun opwachting in de intieme tweede zaal. Het team achter Midnight Freaks zal je ook deze week weer verrassen met gekke acts, bizarre decorelementen en coole visuals.

Cesar Merveille

Cesar Merveille staat wegens succes nu voor de tweede keer in AIR. Zijn sound kan het beste omschreven worden als een mix van minimal house en techno met jazzy boventonen. David Labeij is begonnen met het maken van muziek op het moment dat de minimal scene zich begon te ontwikkelen in Europa. Deze talentvolle duizendpoot is DJ, producer en organisator van verschillende feesten in Nederland en samen met Lauhaus ook wel bekend als lid van het duo Polder.

Met zijn track Jouissance wist Jorg Murcus publiek en jury te charmeren en won overtuigend Vinylized 2010, de Nederlandse dance producers competitie. Om de release van de gelijknamige 12 inch met de winnende track te vieren, is Vinylized te gast bij Midnight Freaks. Vinylized presenteert zaterdag in AIR 2 drie nieuwe talenten: Jorg Murcus, Audiomilch en Dansor. Opgewarmd door dj Wiertz nemen deze drie producers je mee op reis langs verschillende genres naar feestelijke oorden. Afsluiter is special guest Tim Wolff. Kaarten kosten 15 euro.  

Check ook www.vinylized.net.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws