Eerste editie Fusion of Dance Indoor

Partyscene Redactie | 26 oktober 2010
headlines

Op zaterdag 18 december vindt de eerste editie plaats van Fusion of Dance Indoor in Zwolle.

Fusion of Dance Indoor is een feit. Na twee succesvolle outdoor edities, verhuist het gehele concept op zaterdag 18 december naar de IJsselhallen in Zwolle. Om 22.00 uur zullen de eerste beats door de speakers klinken, waarna deze tot 07.00 uur aangevuld zullen worden door kleurrijke lasersshows en knallend binnenvuurwerk. Voor doorgewinterde Fusiongangers zijn namen als Lipgloss, Megabase, Sound of Energy en Onlytechno inmiddels oude bekenden. Tijdens de eerste indoor-editie wordt deze fusie van dance-stijlen aangelengd met een state of the art Fusion Lounge, waar dj’s bezoekers onthalen op relaxte beats om even op adem te komen van het intensieve danswerk.

fusion

Bij Lipgloss zullen de groovy sounds door de zaal galmen door onder andere Roog, Ricky Rivaro en Lucien Foort. In de luxe lounge-area kunnen fusiongangers met Jay Mocio en latin-lounge freak Bjorn Know-How bijkomen van dit muzikaal geweld. Publiekstrekkers bij Megabase zijn hardstylegrootheid The Prophet en het illustere dj-duo Deepack. De Sound of Energy stage wordt bemand door onder meer Jochen Miller, waarna partner in crime Artento Divini bezoekers voorziet van minimalistische trance met een dikke bassline eronder. De sterke line-up gaat ook tot in de vroege uurtjes door voor technoheads bij de Onlytechno stage, die zich kunnen opmaken voor de komst van de pittige dame Miss Djax. Maar ook de Brit James Ruskin zal de wintersneeuw doen op waaien met zijn stomende technobeats.

Early bird kaarten zijn tot 1 december te koop en daarvoor betaal je 30 euro. Daarna kosten kaarten 35 euro in de voorverkoop en 45 euro aan de deur.

Check ook www.fusionofdance.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws