Groovesum @ ADE

Partyscene Redactie | 22 oktober 2010
headlines

Bezoekers van Heineken the City, kunnen zich op zaterdag 23 oktober 2010 tussen 10.00 en 17.00 uur inschrijven voor één van de 30 gastenlijstplekken. Let op: deelname vanaf 18 jaar. De exclusieve Groovesum party vindt dezelfde avond tussen 18.00 en 21.00 uur plaats in Heineken the City aan de Amstelstraat 31. Heb je je ingeschreven? Dan hoor je voor 17.30 uur of je één van de gelukkigen bent die bij deze speciale avond aanwezig mag zijn.

Tijdens de pre-party zullen DJ-acts PURESANG & Fingerlicking hun kunsten achter the wheels of steel laten horen. De typerende Groovesum sound is in beide acts te herkennen: combinatie van DJ’s met live muzikanten! Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje.

PURESANG is een unieke combinatie van DJ en gitarist en heeft in een korte tijd een flinke naam opgebouwd als het gaat om live performance en succesvolle producties. PURESANG was dit jaar al op vele grote podia in binnen- en buitenland te bewonderen, waaronder: Club Bermuda Curaçao, Club Del Mar Duitsland , Matrixx at the Park, Ministry of Sound en Hed Kandi.

Saxofonist Costar en DJ Maurice Delgado bundelen hun krachten in de act Fingerlicking: een zinnenprikkelend concept met een hoog entertainmentgehalte. Dit concept belooft een dampende synergie tussen DJ, saxofonist en het publiek, het is om je vingers bij af te likken (zowel in letterlijke als in figuurlijke zin).

Maurice del Gado

Ook overdag wordt Heineken the City gevuld met goede beats. Vanaf 15.00 uur draaien Mell Tierra en Kriss-One voor het winkelend publiek. Mell Tierra verzorgde onlangs een guestmix voor superster Roger Sanchez. De energieke Kriss-One stond onlangs op nummer 1 op Dance Tunes met zijn nieuwste release: Instant Moments.

Heineken the City is de officiële winkel van Heineken met een Beershop en meer dan 250 unieke Heineken producten. Van designflesjes en gadgets tot cadeaupakketten en limited edition Heineken sneakers. Boven de winkel zijn drie inspirerende vergaderruimtes gevestigd. En de winkel wordt daarbij ook nog eens gebruikt als evenementenlocatie! Gelegen tussen Rembrandtplein en Waterlooplein (tegenover Club AIR) is het de perfecte locatie voor de ADE Pre-party.

Dus kom zaterdag 23 oktober dansen en shoppen bij Heineken the City en wie weet wordt jij wel één van de gelukkigen die naar deze exclusieve ADE Pre-party mag!

Check voor meer info over de DJ’s en live-acts : www.groovesum.com

We’ve got the groove to make you move!

Heineken the City

Amstelstraat 31

1017 DA Amsterdam

020-530 4770

www.heinekenthecity.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws