Taste-it!

Partyscene Redactie | 21 oktober 2010
headlines

Taste-it! viert het vierjarig bestaan zaterdag 20 november op een speciale locatie.

Op zaterdag 20 november gaat het groots gevierd worden dat Taste-it! vier jaar bestaat en dat gebeurt op grootse wijze op een zeer bijzondere locatie in Haarlem, de Philharmonie in Haarlem. De gemeente Haarlem gaf eind jaren ’90 de opdracht om deze locatie te verbouwen tot “het centrum van muzikale uitmuntendheid met landelijke allure, door te zoeken naar het perfecte evenwicht tussen restauratie en nieuwbouw.” De Philharmonie is in Haarlem en omstreken dan ook het enige podium met de allure die past bij de uitstraling van het vierjarig bestaan van Taste-it!

copyright

Met drie prachtige zalen geeft de Philharmonie de mogelijkheid flink uit te pakken. Zo staan de boys van Copyright (UK), internationale grootheden van het Defected label, in de Main Room. Hun laatste optreden op Taste-it! tijdens de kersteditie in The Sand in 2009 was een ongekend succes. Samen met Erick E, Baggi Begovic en resident van het allereerste moment Alex Cruz zullen zij de typische Taste-it! sound in de Main Room uit de speakers knallen. De tweede zaal wordt omgedoopt tot een heuse tech room, waar Warren Fellow samen met de Haarlemse helden Mike Ravelli (GZG) en Miss Melera de lekkerste en meest groovende minimal, house en techhouse zal draaien.

Zaal drie ten slotte zal gehost worden door D-Vario en Rob Boskamp. Zij zullen een eclectische mix ten gehore brengen waarbij alles geoorloofd zal zijn. Van 90ies tot 80ies en weer terug tot hedendaagse indie en electro. Copyright staat op 20 november ook nog in Club Rex in Haarlem, mocht dat je beter uitkomen. Een beperkt aantal Early Bird Tickets a 12 euro is vanaf nu verkrijgbaar, enkel en alleen via www.taste-itmusic.nl. Daarna kosten de kaarten 17,50 euro in de voorverkoop. Voor Rex betaal je 10 euro.

Surf naar www.taste-itmusic.nl voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws