International House Collection

Partyscene Redactie | 21 oktober 2010
headlines

Zondag 24 oktober vindt International House Collection plaats in de Rotterdamse club Cinema.

ihcInternational House Collection (IHC) is een uniek Rotterdams feest waarmee de havenstad bewijst dat het nog steeds meetelt in de internationale dance scène. Cinema ontvangt internationale en nationale top dj’s en geeft bezoekers de kans ook daadwerkelijk kennis te maken met de dj’s en mensen uit de dancewereld in een ongedwongen en gezellige sfeer. Het mooiste aan dit alles? De entree is helemaal gratis!

Speciaal voor IHC komt Martijn ten Velden naar Cinema. Martijn is wereldwijd bekend om zijn releases voor Defected en Toolroom. Deze man staat van Ibiza tot Tokyo op de grootste feesten en nu dus ook in Rotterdam! Ook Belocca en Plastik Funk zijn van de partij. Belocca heeft de laatste jaren naam gemaakt door de ene clubbanger naar de andere te produceren. Ook Plastik Funk heeft voor IHC hun agenda vrijgemaakt om in Rotterdam helemaal los te gaan zoals zij dat al jaren doen in Duitsland en de rest van de wereld.

Uiteraard kunnen bezoekers genieten van het beste wat de house scène op muzikaal gebied te bieden heeft. Naast de voor Rotterdamse begrippen ongekende line-up van internationale en nationale top dj's, zijn er ook mensen aanwezig die  op andere vlakken actief zijn in de dance scène. Zo kom je  tijdens IHC A&R managers van grote  platenlabels, bookingsagents, partyorganisatoren, programmeurs, artistmanagers en nog veel meer belangrijke mensen uit de dance industrie tegen.

Van woensdag 20 oktober tot zondag 24 oktober organiseert het BUMA cultuurfonds het Amsterdam Dance Event. Veel van de conferenties zijn alleen al volgeboekt en ook veel feesten aldaar zijn uitverkocht. Aan het eind van deze belangrijkste week van het jaar voor de internationale dance industrie is Internationale House Collection de uitgelezen mogelijkheid om in hartje Rotterdam kennis te maken en te genieten van het beste op het gebied van house. Muzikaal en organisatorisch.

IHC begint om 21.00 uur met een borrel. Iedereen is dan in de gelegenheid is om gezellig en ongedwongen onder het genot van een drankje met elkaar te netwerken. Vanaf 22.00 uur begint het feest en komen de top dj’s daadwerkelijk in actie en brengen house muziek in al zijn facetten ten gehore.

International House Collection line up:

Martijn ten Velden, Plastik Funk(DE), Belocca HUN), Redroche(CAN), Groovenatics, Gabriel&Castellon, Demoro, Hitmeister D, Jorgensen, Alexander Brown(DK), Andy Callister, Benny Royal&Robbie Taylor, Raymundo, Bas Jansen(Stealth Records), Jesse Voorn, and many more…

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws