Hét Haarlemse feest van de jaren 90 is terug!

Partyscene Redactie | 13 oktober 2010
headlines

Je eerste zoen, de eerste keer teut dankzij bier of bessen, stiekem uit ook als je huisarrest had… Wie kent deze tijd niet? Digitale foto’s,  Facebook en Hyves bestonden nog niet in de jaren 90, dus je kon schaamteloos je gang gaan! Veel Haarlemmers beleefden hun avonturen op de beruchte feesten in het aloude Stadscafé. Na ruim 11 jaar vindt op vrijdag 5 november 2010 opnieuw een editie van de Haarlemse Frank & Nick feesten plaats in het Haarlemse Patronaat!
Frank en Nick reunie Stadscafe Haarlem patronaat 5 november 2010
Na een erg geslaagde editie in 2009, waar wegens de overweldigende belangstelling uitgeweken werd naar de grote zaal, wordt er ook dit jaar opnieuw een duik in het verleden genomen. Ook ideaal voor mensen die er vroeger niet bij waren maar wel van een 90s feest houden met leeftijdsgenoten! Een uniek feest, want waar anders vind je een knallend feest met louter partypeople van 25-35 jaar?

Niet alleen in het Stadscafé maar later ook in de Tetterode hal , The Cogull/Pandora’s Box, The Sound, Club Lounge Stalker én het oude Patronaat ging het elke editie weer compleet los. Hokjes bestonden niet op deze avond: platen van Anouk, de Vengaboys, Dune en dj Jean & Peran gingen hand in hand. Meebrullen op Marco Borsato of Guus Meeuwis, hakken op de Party Animals, of clubben op de sounds van de iT en Stricty Club cd’s. Alles kon, als het maar feest was.

Elke keer was er een verrassing voor de bezoekers. Zoals een optreden van een piepjonge Alain Clark, een kinky danskooi, film kijken in de achterzaal, de strippende kerstvrouw, gratis knipbeurt op het podium, live het WK kijken op groot scherm, guest dj’s als Jurgen (Better of Alone) en Mark van Dale (Waterverve), een natte editie in zwembad Groenendaal, of de editie met de Veronica Drive In Show! Elke scholier van het Mendel College, Sancta Maria, Hageveld, Kennemer, ECL en Stedelijk die van een feestje hield was erbij!

Op vrijdag 5 november zal je naast foto’s, flyers, muziek en video’s van deze geweldige tijd ook oude bekenden tegenkomen. Wellicht zijn sommige al getrouwd, hebben een kind en zijn verhuisd. Maar misschien vind je je oude vlam terug na al die jaren of kom je oude schoolgenoten tegen die je al jaren uit het oog bent verloren. Was je er niet bij? Dan kan je alsnog genieten van het beste uit de 90s!

Dit jaar is er ook interactie, in de vorm van een potje Disco Bingo aan het begin van de avond: www.disco-bingo.com Dus bingo, maar dan met de liedjes uit de tijd van het Stadscafe! Dus mail je favoriete liedje uit die tijd naar info@flexcited.com en vertel meteen je mooiste herinnering uit die tijd erbij. Want voor de mooiste verhalen zijn er mooie prijzen, zoals een zak drankmunten op de avond zelf, snoepkettingen  en nog meer verrassingen! Ook als je nog foto's hebt uit die tijd, mail ze, dan wordt het archief compleet op www.frankennick.hyves.nl/fotos en Facebook.

Om in de stemming te komen kan je vast oude beelden checken op Youtube en hier staat een verzameling oude plaatjes.  

Dus trek je strakke levi’s broek en dito bloesje of naveltruitje van weleer aan, neem een slok passoa of pisang ambon en spring op je fiets naar het Patronaat!

Frank & Nick reünie 2010
Vrijdag 5 november
22:00 - 04:00
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Voorverkoop: 10,- via Patronaat
Deurverkoop: 12,-
Minimumleeftijd: 21
www.frankennick.hyves.nl

Facebook


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws