TeBizar presenteert de Snoeiclub

Partyscene Redactie | 7 oktober 2010
headlines

Uit de fabriek van Stamppot, P.King & Babylon komt nu: De Snoeiclub.

Na het festivalseizoen willen Karma Productions & TeBizar de positieve lijn gewoon doorzetten. Wat buiten in het zonnetje kan, kan ook binnen vindt de organisatie. Een paar keer per jaar zal De Snoeiclub plaatsvinden met de aftrap in Amsterdams nieuwe uitgaansparel BC12. Op vrijdag 8 oktober is de eerste editie van deze vrolijke indoorrave, dit alles in een kleurrijk en groen gedecoreerde BC12 aan het Leidseplein. De avond wordt muzikaal vormgegeven door verschillende Nederlandse helden die een mix van underground house draaien, afgewisseld met house anthems en festivalkrakers. Dit alles in een sprookjesbos vol verrassingen met VJ beelden van LarsplusGovo geïnspireerd door Tim Burton, Pac Man, Planet Earth tot creatief met kurk.

snoeiclub

De aftrap van deze première avond wordt verzorgd door de winnaar van de gouden Heggeschaar twintig09: Philip Young. Genius Of The Crowd is een ‘collabo' tussen dj/producers Jama & Franklin Reeves die dit jaar de clubs en festivals in binnen en buitenland bestormden. Van acid tot house, de underground krakers en anthems uit de afgelopen twintig jaar met daartussen een groovende minimal/technosaus is de sound die primetime te horen zal zijn. Victor Coral is als surprise act gevraagd om zijn top drie anthems aller tijden mee te nemen. Deze zal hij midden op de avond ten gehore gaan brengen. De ‘top drie snoeiers aller tijden' zal elke editie door een andere ouwe snoeier verzorgd gaan worden.

Boven in het knusse theater van BC12 is er nog een extra balkonzaal waar je kunt grooven op de muziek van Nijs & Koen Lebens, Marcus Gehring en Max Anthony. Stuk voor stuk liefhebbers die hun beste platen aan het afstoffen zijn voor vrijdag 8 oktober. Veel deephouse, minimal en techno zal voorbij komen in de balkonzaal, waar je ook terecht kan voor een vertrouwd peukie. Kaarten kosten 12 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Surf ook naar www.tebizar.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws