Stealth Live ADE

Partyscene Redactie | 8 oktober 2010
headlines

Stealth Live!, het internationale club event van Stealth Records label eigenaar Roger Sanchez, is voor de 5e keer op rij terug om Amsterdam op de grondvesten te doen trillen met een geweldige internationale line up!
Stealth Live ADE
2010 is het jaar dat Stealth Live! zich verder heeft ontwikkeld. Met een uitverkocht WMC event, een heuse US tour, Ibiza residency en een aankomende Europese tour mag met recht gezegd worden dat dit het succesvolste jaar tot nu toe is. Reden voor een feestje! En om dit te vieren zal de S-man a.k.a. Roger Sanchez voor de eerste keer aanwezig zijn op Stealth Live! tijdens het ADE! Om dit nog eens extra kracht bij te zetten wordt er groots uitgepakt met de line-up en zullen 2 zalen gevuld worden met kwaliteits-house van de bovenste plank! Zet donderdag 21 october in je agenda want dit belooft een knalfuif van jewelste te worden!

Wederom zijn we er in geslaagd jullie een internationale top line-up voor te schotelelen om je vingers bij af te likken. Ga er maar even goed voor zitten want de volgende DJ’s zullen Stealth gaan vertegenwoordigen tijdens de ADE special: Roger Sanchez, Kaskade, Prok & Fitch, Muzzaik, Kid Massive, Saeed Younan, Tom Stephan vs Per QX, Belocca & Soneec, Baggi Begovic, Tiko’s Groove, Jesse Voorn, Jason Chance and Gabriel & Castellon.

Zoals waarschijnlijk de meesten al weten is Roger Sanchez (US) de ‘el capo tutti’ van Stealth Records. Met zijn visionaire instelling staat Stealth al jaren op de voorgrond met het ontdekken van nieuw talent. Na jaren wachten is het zover dat hij het Stealth Live! ADE event gaat rocken en zijn fans zal meenemen op een reis door house music zoals het bedoeld is: deep & sexy. Dit is een niet te missen kans om de S-man aan werk te zien in een van de beste clubs van Amsterdam!

Kaskade (US) is al een van de grote namen op dance gebied in de US en heeft reeds een Top40 hit achter zijn naam met “I Remember”. Als ‘special summer guest’ tijdens Roger Sanchez’ Release Yourself extravaganza in Ibiza deze zomer bewees hij al een volle Amnesia op zijn kop te zetten en dit zal ook tijdens het ADE geen uitzondering zijn!

Prok & Fitch (UK) scoren een grote hit op Stealth deze zomer met de re-make van Todd Terry’s ‘Something Going On’ die gedraait wordt door de grote namen in de scene. De mannen uit Brighton zijn zeker namen om in de gaten te houden en zijn 1 van de beloften voor 2011. Muzzaik and Belocca & Soneec (HU) komen allen uit Hongarije en vertegenwoordigen de ‘true house sound’. Muzzaik maakte vorig jaar grote indruk met hun “Going Underground’ track en Belocca & Soneec deden dat dit jaar met hun knaller “Bla Bla”. Samen zullen ze laten zien dat Hongarije zeker een plek op de internationale house kaart verdient!

Tom Stephan (US) is een oud gediende van Stealth en gaat speciaal voor deze ADE special een eenmalige back 2 back set aan met zijn goede vriend Per QX (UK). Omdat dit de eerste (en laatste?) keer is dat ze samen achter de decks te bewonderen zijn weten we niet helemaal wat we er van moeten verwachten. Wat we wel weten is dat beide top Djs zijn die altijd voor vuurwerk zorgen dus dat kan alleen maar goed uitpakken!

Kid Massive (DEN) wordt door Roger Sanchez “een van de voornaamste producers die de grootste impact op de dansvloer heeft” genoemd. Na enkele hits te hebben gescoord op Stealth is zijn laatste track in samenwerking met Blacktron weer eentje om in te lijsten. Saeed Younan (US) is een relatief nieuwe naam op het Stealth roster, maar we hebben hoge verwachtingen van hem met zijn deep, dark and tribal style. Hij zal debuteren op Stealth met een slammin’ remix van Baggi Begovic’s nieuwe single “The Chant”. Baggi is al een aantal jaar een vaste waarde voor Stealth en een van de beste Djs van Nederland. Zijn draaistijl is foutloos en zijn platen keuze fenomenaal. Met zijn recente Nirvana bootleg is hij internationaal doorgebroken dit jaar en ook voor zijn ADE gig zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Jason Chance (UK), Gabriel & Castellon (NL) en Jesse Voorn (NL) zijn ‘the new kids on the block’ om naar uit te kijken de komende jaren. Allen hebben zij hun debuut gemaakt op Stealth en zullen in de toekomst meer tracks gaan uitbrengen. Braziliaans  best bewaarde geheim is Tiko’s Groove (BRA) en zal voor de tweede keer Stealth Live! tijdens ADE gaan vertegenwoordigen. Vorig jaar was hij de grote verrassing op de line-up en dat gaat hij dit jaar nogmaals dunnetjes over doen!

Presale tickets zijn 20 euro en beschikbaar bij www.stealth-records.com/ade

Voor meer informatie check:

www.facebook.com/stealthlive

www.stealth-records.com

www.youtube.com/StealthLIVE

www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws