Owap 2010

Partyscene Redactie | 29 september 2010
headlines

De smileys zijn opgepoetst, de sirenes doorgesmeerd en de stroboscopen worden momenteel bemoedigend toegesproken zodat ze op volle kracht je ogen zullen bewerken. Kortom: de voorbereidingen van de tweede editie O.W.A.P. XL zijn in volle gang.

En voor iedereen die nog zit te twijfelen of stomweg vergeten is om 15 oktober met een gele neonstift te omcirkelen: er is nog een aantal kaarten te halen voor het grootste acidhouse spektakel  van 2010 en dit is de timetable:

22.00 - 00.30 RISKSOUNDSYSTEM – classichousetimemachinebuilders

00.30 - 01.30 TYREE COOPER - tha produca awesome supa dupa trooper

01.30 - 03.30 DANNY RAMPLING  - the glorious UK housebangerslegend

03.30 - 05.00 JOOST VAN BELLEN -‘the piepknoracidhouseravemaster’

05.00 - 07.00 REMY - your local heroe mixing so tight it hurts

All hosted by MISS BUNTY - ‘siren eat your heart out’
OWAP 2010
Op vrijdag 15 oktober worden dus de piepende toegangspoorten van de grote ronde Gashouder op het Westergasterrein wederom geopend voor een meute fluorescerende feestgangers om de ganse nacht extatisch te hupsen op houseklassiekers uit vervlogen tijden.  En om deze tijdmachine goed in werking te zetten is het publiek net zo belangrijk als de DJ’s. Want zonder een passende outfit voel je je als een grijze coltrui in de kledingkast van Lady Gaga, dus begin vast te graaien naar zuurstokroze, helblauwe en gifgroene items. Deze keer worden er namelijk een tweetal prijzen uitgereikt aan meest hysterisch geklede bezoeker.

Degene die het dichtst in de buurt komt van een psychedelische kameleon op acidwint een verzorgd weekendje UK voor twee. Dit is inclusief vlucht, verblijf en entree tot een editie van de roemruchte Bangface-feesten. De tweede prijs is ook heel gepast voor liefhebbers van schizofrene paradijsvogeloutfits: je mag je nog een keer verkleden met 2 kaartjes voor Manifesto in je neonkleurige broekzak! Dus verzamel alle roestige fluitjes, gooi je zweetbandjes uit de jaren ’80 eens in de was, hang je regenboogbroek te drogen, verf je haar lichtgevend en kieper de sokkenla van je nichtje om. Denk cliniclown als verkeersregelaar, een gillende suikerspin in een achtbaan of kinderverjaardagslingers in gevecht met de zwembandjes van je zusje. Zolang het maar pijn aan je ogen doet, zit je goed en maak je kans. Vergeet ook je fluitjes,stadiontoeters, zweetbanden en fietsverlichting niet!

De voorverkoop is de eerste stap op weg naar extatisch geluk, dus loop je

vast warm naar deze doldwaze viering van de gloriedagen der housemuziek. En

hou, onder het mom van oldschool met een vleugje high-tech, de

facebookpagina in de gaten.

O.W.A.P. 2010 GASHOUDER

Vrijdag 15 oktober 2010

Westergasterrein Amsterdam

22.00 – 07.00 uur

Tickets € 40,- ex. vvk kosten

Vvk: www.meubelstukken.nl, www.owap.dj en alle Free Record Shops

PS wil je kans maken op kaartjes? Mail frank@partyscene.nl een foto van je outfit die je aan gaat doen 15 oktober en wie weet!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws