Bla Bla Barem

Partyscene Redactie | 24 september 2010
headlines

Na afscheid genomen te hebben van wederom een onvergetelijke zomer, is het tijd om weer de warmte en gezelligheid van een club op te zoeken. Na een korte zomerstop is Bla Bla terug en zij trappen af met een echte Bla Bla waardige line up.
Bla Bla
In zaal 1 opent mr. Bla Bla himself Daniel Sanchez. Na een vol geboekte zomer vol mooie festival gigs heeft ook hij onwijs veel zin in dit nieuwe seizoen. So to all you Bla Bla lovers out there; stay tuned voor een te gekke reeks Bla Bla avonden en nieuwe releases, waar de spreekwoordelijke honden zeker wél brood van lusten.
Na hem volgt het live duo Florian Kruse & Nils Nürnberg uit Hamburg, Duitsland. Deze über vette deephouse live act heeft inmiddels veel remix klappertjes te pakken en ze doen dit jaar nog een remix voor Be real het sublabel van Bla Bla. So keep your self posted is absoluut de moeite waard ze spelen voor de eerste keer live.

De avond in zaal 1 wordt afgesloten door de jonge Argentijnse minus held Barem die BlaBla vijf jaar gelden voor het eerst naar Amsterdam haalden en zal dan ook nu het publiek verblijden met een dj set die de hele Studio 80 kapot rockt.

In zaal 2 opent een nieuwkomer bij de Bla Bla family. Bas Amro uit Enschede. Deze nieuwe jonge telg is slechts 19 levensjaren oud maar heeft desalniettemin een gave voor het produceren. Meneer pompt er een geluid uit die werkelijk perfect op de welbekende Bla Bla sound aansluit. Na getekend te hebben bij het label van Bla Bla komt zijn eerste release er al weer aan. En deze komt uit op de Bla Bla ADE sampler in oktober. Mulder sluit de avond in zaal 2 dus zet je schrap voor een avond vol gekkigheid en muzikale hoogstandjes van de bovenste hoedenplank!

Zaterdag 25 september 2010

23:00 - 05:00

Studio 80 @ Amsterdam

www.blablarec.com/tickets

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws