Neon Rockstars

Partyscene Redactie | 22 september 2010
headlines

Neon RockstarsSinds september is Amsterdam een nieuwe hotspot rijker. ’s Nachts verandert het bekende comedy theater Boom Chicago aan het Leidseplein namelijk in de BC12! Het historische pand waar ooit een theater, maar ook discotheek Bios heeft gezeten vormt vanaf nu de ideale stek voor alle clubbers die op zoek zijn naar wat nieuws. Een uitermate geschikte plek want dit robuuste pand is helemaal geschikt voor een puik feestje! En dat weten de Neon Rockstars ook, daarom hebben ze komende zaterdag 25 september beslag gelegd op deze nieuwste locatie van het Amsterdamse nachtleven.

Zaterdag vanaf 23.30 wordt het theater in no time omgebouwd tot classy club: BC12. Perfect voor een avond die niet alleen bol staat van kwaliteitsmuziek maar ook van beeld, kunst en dans en nachtelijke rariteiten, zoals neon schmink! Kijk dus niet raar op als je zondagochtend samen met een kater, een verse verovering en wat rare felgekleurde strepen op je gezicht wakker wordt in bed.

Naast gekkigheid is er ook goede muziek. Maar hokjes, daar doen de Neon Rockstars niet aan. Diepe house, losbandige disco en rauwe electro zijn allemaal te vinden op de laptops, in de platentassen en cd koffers van Tron, PSTL, ElEl & Jimnastics en Dax & Clockwork. Ze draaien gewoon wat ze zelf het lekkerst vinden en dat eindigt meestal in een gruwelijk feestje.

Maar de avond is pas compleet met een vuige live act. En daar is niemand minder dan ‘antiheld’ Arjuna Schiks voor gestrikt! Deze geboren en getogen Amsterdammer is sinds zijn vijftiende aan het componeren en produceren. In de loop der jaren maakte hij honderden tracks. Zijn stijl varieert tussen ambient, tech-house en electro, maar altijd met een dikke drive en veel melodie. Wil je hem alvast wat beter leren kennen, check dan de docu die over hem gemaakt is hier.

Al met al kan je dus eigenlijk niets en tegelijkertijd heel veel verwachten van de Neon Rockstars. Als een pompende paal boven water staat dat het een uitmuntend feestje wordt, daar in Amsterdam’s nieuwste weekend club. Bijzijn is meemaken op zaterdag 25 september dus!

Neon Rockstars

BC12, Leidseplein 12, Amsterdam

Zaterdag 25 september 2010

Deuren open: 23:30

Voorverkoop: 6,- via www.bc12.nl

Deurverkoop: 7,50

Line up: Arjuna Schiks (live), Tron, PSTL, ElEl & Jimnastics, Dax & Clockwork
www.bc12.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws