L\'Etiket

Partyscene Redactie | 16 september 2010
headlines

L'Etiket  geeft op zaterdag  16 oktober opnieuw een dikke techno-Injectie voor Utrechts nachtleven.

Na het overweldigende succes van de eerste serie L'Etiket avonden in De Winkel van Sinkel staat er nu een nieuwe serie L'Etikets op stapel. Organisator Zeus in samenwerking met De Winkel van Sinkel heeft een nieuwe serie met gevestigde èn upcoming artiesten gepland staan, waarvan de eerste zal plaatsvinden op zaterdag 16 oktober in De Winkel van Sinkel. Ditmaal is het de beurt aan Soulrock, the 10 year anniversary.  In de Soulrock area zal niemand minder dan Nick Curly voor het eerst in Utrecht aantreden, om gastheer Carlos Valdes te ondersteunen.  Je kunt hem kennen van zijn releases 'Keep on' en 'Pujante' op het label Cocoon, 'Stuntman' op Cecille en 'Tele-Vision' op 8Bit, heeft de afgelopen jaren dikke sets weggezet op Cocoon, Space Ibiza en Timewarp.

nick curly

Op zaterdag 16 oktober word hij bijgestaan door misschien wel de meest gewilde act van dit moment, Luna City Express met daarbij de Zweedse 'Border Community' vedette Petter, waarvan iedereen verwacht dat hij zijn megaklapper 'Some Polyphony' door de zaal zal denderen. Ook Soulrock resident Sandrien mag natuurlijk niet ontbreken. De oude en vertouwde kelder zal onderdak bieden voor wat Vreemde artiesten namelijk; verslaafde Facebooker Aron Friedman, dynamic duo Pete Bandit & Jason Shae en Maarten Pordon.

De L'Etiket avonden zullen plaatsvinden op 16 oktober, 27 november en 26 december in De Winkel van Sinkel. Plant deze data in je agenda of check meteen je tickets in via paylogic. Line ups voor de andere L'Etiket edities worden later bekend gemaakt.

Check ook www.dewinkelvansinkel.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws