Disco3000

Partyscene Redactie | 14 september 2010
headlines

DJ Deep staat op vrijdag 17 september op Disco3000 in Trouw in Amsterdam.

DISCO3000 gaat op vrijdag 17 september muzikaal gezien weer de diepte in. De organisatie nodigt de Franse house goeroe DJ Deep uit om in Trouw alle muziekliefhebbers en feestgangers te verenigen op de dansvloer. De tweede bijzondere gast-dj is Legowelt. Deze Hagenees is net als Deep nauwelijks in Nederland te bewonderen. Dit heeft vast iets te maken met de internationale faam die beiden genieten, maar gelukkig staan ze binnenkort zij aan zij achter de decks in eigen land. Support vanuit het DISCO3000 kamp komt van Antal.

dj deep

Deep ziet het als zijn plicht om de diepere house muziek te delen met zielsverwanten over de gehele wereld. Deze Fransman is behoorlijk veelzijdig: behalve uitstekend dj is hij tevens producer, radio-dj, organisator (zijn ‘Respect is Burning' feesten zijn inmiddels legendarisch) en is hij baas van zijn eigen labels ‘Deeply Routed House Music' en ‘House Music Records'.

Legowelt is het meest gebruikte pseudoniem van Danny Wolfers, de Chicago house/disco producer uit Den Haag. Hij komt een live set doen. Kaarten kosten 12 euro aan de deur en 10 euro in de voorverkoop.

Check ook. www.trouwamsterdam.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws