Electronation Season Opener

Partyscene Redactie | 8 september 2010
headlines

electronation season openerNa een veel te wisselvallige zomer met hier en daar wat zon maar helaas ook bakken met regen is het tijd om weer de warme, droge en gezellige clubs in te duiken. Electronation opent de start van het nieuwe clubseizoen met een heuse Season Opener in het Amsterdamse nachttheater Sugar Factory. Niemand minder dan de Duitse held Einmusik komt hierbij een live set verzorgen!

Liefhebbers kennen deze producer al een tijdje. Samuel Kindermann zijn tracks zijn namelijk van een onnavolgbare en eigenwijze stijl. Energieke platen met veel melodie en gevoel waar de passie voor muziek vanaf spat. Zijn knallende live sets komen het beste tot zijn recht in donkere en intieme clubs en daarom staat hij in de Sugar Factory echt op zijn plek. Check hier hoe hij de Haarlemse club Stalker afbreekt. Einmusik heeft ook zijn eigen label, Einmusika, waar hij al zijn platen op uitbrengt. Kortom een artiest in hart en nieren!

Zijn tracks worden door dj’s als Sven Väth grijsgedraaid. En terecht, want ze zijn stuk voor stuk dik! Zijn naam? Peter Horrevorts. Deze protégee van Secret Cinema verovert langzamerhand de technoscene met zijn opzwepende sounds en groovende live sets. Zijn album werd uitgebracht op het toonaangevende Kanzleramt en hij stond al op festivals als Awakenings, Dance Valley en Mystery Land. Kortom, kom hem checken in de Sugar Factory voor hij niet meer in dit soort intieme clubs te vinden is!

De avond is uiteraard niet compleet zonder Electronation frontman Terry Toner. Hij heeft onlangs samen met David Labeij een remix gemaakt van popsensatie Caro Emerald. Check m hier! Op zaterdag 18 september viert hij zijn ultimate birthday bash (hij spaart He-Man poppen!) in de Boom Chicago, BC12. Tijdens het Amsterdam Dance Event draait Terry met o.a. Adam Beyer en Josh Wink in de Air.

De Carnivale broeders Lopoll en Radiosus maken het rijtje van de Electronation Season Opener artiesten compleet. Begin je clubseizoen dus goed op zaterdag 25 september!

Electronation Season Opener

Zaterdag 25 september 2010

Sugar Factory, Amsterdam

24.00 – 05.00

Voorverkoop:12,-

Deurverkoop: 14,-

www.electronation.nl

www.sugarfactory.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws