OWAP XL

Partyscene Redactie | 31 augustus 2010
headlines

Op 15 oktober vindt er een nieuwe editie plaats van OWAP, de XL editie.

danny ramplingOp vrijdag 15 oktober zal de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam omgetoverd worden tot een magistrale acidhousetempel voor de tweede editie van OWAP XL. Het succes van de vorige editie waarbij de uitverkochte gashouder veranderde in één grote zwetende badkuip, mede mogelijk gemaakt door de onofficiële terugkeer van Dimitri, was nog weken te ruiken. Dus begin vast te werken aan dat uithoudingsvermogen voor een nacht lang grandioze acid en originele house, sirenes, confetti, netvliesonterend stroboscoopgeweld en smileys die niet alleen op je eigen gezicht plakken.

De line-up is al dik. Zo zal Engelsman Danny Rampling, de man achter de eerste acidhouse club in Londen (Shoom), aantreden om een flink staaltje nostalgie in je gehoor te proppen. Al eerder heeft deze OWAP veteraan bewezen de ene klassieker na de andere uit de speakers te kunnen rammen. En hij is niet de enige die zorgt voor de nodige hitte. Hiphouseheld Tyree Cooper aka ‘tha produca awesome supa dupa trooper' staat altijd te vlammen achter de draaitafels. ‘Turn up the Bass' is één van de bekendste krakers van deze invloedrijke houselegende.  Natuurlijk is het ook tijd om met veel bombarie ‘BamBam' Joost van Bellen en zijn oude platen tevoorschijn te halen, want deze keer doet Mr. OWAP geen korte satellietset die voortijdig uit kan vallen, maar gelukkig weer een volledige liveset in zijn allervolste glorie. Ook nederhouseheld Remy komt een denderende set doen.

Evenals het potje oude houserotten, genaamd RiskSoundsystem. Al deze housefuries worden in bedwang gehouden door host Miss Bunty, die het smeulende publiek vervolgens naar meerdere hoogtepunten weet te gillen. Accciiiidddd! En dat zijn er nogal wat want dit alles gaat tot maar liefst 07.00 uur door. Het heet niet voor niks OWAP XL! De kaartverkoop gaat als een bosbrandje in een droge zomer, dus haast je naar een van de voorverkoopadressen om zeker te zijn van je kaartje. Kaarten kosten 40 euro ex fee in de voorverkoop.

Check ook www.owap.dj.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws