Escape in september 2010

Partyscene Redactie | 27 augustus 2010
headlines

Overstromingen, regen, hoosbuien… hoog tijd om de clubs weer in te duiken! In Escape vind je alle juiste ingrediënten voor een heerlijk droog samenzijn: lekker eten in Escape Caffe, top cocktails in de Escape Lounge en de beste dj’s van donderdag tot en met zondag in Escape Club.
escape september 2010
Je kan dus met een gerust hart vanaf donderdag komen schuilen vanaf 17.00 om te genieten van een drankje, erna een uitstekend diner en een tropische cocktail erna, om pas 05.00 na heerlijk gedanst te hebben weer in de regen te duiken!

Van Reveal, via Framebusters tot en met Rich
Elke donderdag vind je lange rijen bij dé Amsterdamse studentenavond: Reveal! Met dj’s als Michael Mendoza, Baggi Begovic, Bobby Burns, Marc Benjamin en de Fabulous Reveal Angels is dat ook niet zo gek. En studenten komen goed weg want die betalen geen entree op vertoon van OV/studentenpas! Op vrijdagen vind je feesten als The Secret, LoLatina en Ladykillers die elkaar afwisselen in september. Check de line ups hier.

Ook op de zaterdagen is het groot feest! Op de populairste en één van de langstlopende clubavonden van Amsterdam, Framebusters, staan deze maand weer enkele toppers geprogrammeerd. Zo heeft resident Raymundo op zaterdag 4 september Joshua Walter uitgenodigd, die samen met de vocalen van de exentrieke MC Vika Kova en de percussie van Kazzikazs garant staan voor veel muzikaal spektakel. De Escape deLux wordt gehost door DJ Danney die eclectisch te werk gaat. Op 11 september komt funky dude Mike van Loon op bezoek. Costar is dabei op de sax, Yanto aan de mic en Raymundo mag niet ontbreken! De deLux wordt door Lars Vegas onder handen genomen.

De week erop, 18 september, gaan Raymundo en Frederik Abas weer back2back de boel op stelten zetten, aangevuld met de stem van dé dance diva van Nederland, Miss Bunty! DJ Rubywax host de deLux zaal. De maand wordt afgesloten op 25 september met niemand minder dan Dirtcaps! Uiteraard zijn Raymundo, MC Dan Stezo en Danney (boven @ deLux zaal) er ook bij!

Je weekend wordt afgesloten op zondag bij Rich! Wekelijks een volle Escape Club, artiesten de zelf een drankje komen doen en een fantastische sfeer, dat is de avond samengevat in één zin. Bij Rich kan je de beste eclectische tunes op de zondagavond verwachten, geserveerd door de beste urban, house en eclectic dj’s in de mooiste locatie en op het gezelligste plein van de hoofdstad. En… de entree is slechts 10 euro!

Twitter acties van Escape
Naast www.escape.nl kan je ook op Twitter Escape checken. Hier worden wekelijks onder de nieuwe vrouwelijke volgers drie gastenlijstplekken voor Framebusters, inclusief toegang op het VIP deck verloot! En er is meer te vinden, dus volg Escape op www.twitter.com/escapeamsterdam
De (muzikale) avonturen van resident Raymundo volg je op www.twitter.com/DjRaymundo en www.soundcloud.com/djraymundo

Escape Delux

Na het eten dansen in Escape Caffé 
Sinds kort heeft het Escape Caffé op deze avonden Framebusters resident Danney staan, die bezoekers vanaf 22.00 uur zal verwennen met lekkere downtempo tunes. Naarmate de avond verstrijkt wordt er opgebouwd naar dance classics en house, zodat je tot in de late uurtjes los kunt. Ook de Escape Lounge, de E-Lounge, zal deze dagen open zijn, waar je vanaf 19.00 in een intieme atmosfeer kan relaxen en genieten van het uitzicht over het Rembrandtplein onder het genot van de signature cocktails, die ook beneden in het Caffé te bestellen zijn.

Win de Escape Experience!
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond kan je bij Escape terecht voor een complete Escape Experience! Je wordt verwelkomd in het Escape Caffé waar een heerlijk drie gangen diner wordt bereid. Na het diner wordt je naar boven begeleid waar je een glas champagnoise in de E-Lounge wordt aangeboden. Ten slotte zul je VIP bandjes krijgen, zodat je op eigen gelegenheid via de VIP ingang naar de Escape Club kunt ! De hele avond bepaal jij zelf het tempo, zodat het een onvergetelijke avond en nacht wordt! Dit arrangement kost 40,- euro per persoon, exclusief drank, inclusief het glas champagnoise en de VIP bandjes. Interesse? Mail naar dinerarrangement@escapecaffe.nl voor verdere informatie en reserveringen. Wil je zo’n arrangement winnen? Word dan lid van de nieuwsbrief want onder de leden wordt zo’n uitermate relaxed arrangement verloot! Dit doe je hier.

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en 10,- op de zondagen. De tijden zijn 23.00-05.00 op zaterdag en 23.00 – 04.00 op zondag. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Reveal, Rich, events op de vrijdagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws