Rauw Amsterdam verhuist naar Trouw

Partyscene Redactie | 26 augustus 2010
headlines

De maandelijkse clubavond Rauw verhuist in Amsterdam vanaf november naar een nieuwe locatie: Trouw.

Veranderingen zijn inherent aan club en muziek cultuur: Rauw had al eerder als thuis basis clubs als de Amuse (Sugar Factory) en 11 in het Post CS gebouw. Rauw neemt nu, na bijna 3 jaar van goede samenwerking, in oktober groots afscheid van de Melkweg tijdens het Amsterdam Dance Event om in november met vol enthousiasme te beginnen in de voormalige drukkerij aan de Wibautstraat. In Trouw denkt Rauw zich te kunnen focussen op een club beleving, het is tijd voor experiment met minder bekende namen op een underground locatie waar een ruige sfeer kan worden neer gezet.

rauw

Op donderdag 21 oktober zal de allerlaatste Rauw in de Melkweg plaats vinden met een knaller van een lin- up onder de naam Decked Out, Boys Noize Records, Melkweg en Rauw presenteren Super Rauw A.D.E. Special. In de MAX zaal staan onder andere een keur aan artiesten uit de Boys Noize Records stal: Boys Noize zélf, Housemeister, Bart B More en Djedjotronic. In de Oude zaal gaat het er veel zwoeler aan toe en draaien Aeroplane, Villa, Joakim en natuurlijk de Rauw heer en meester Joost van Bellen de cosmic disco sterren van de hemel. De reguliere Amsterdamse Melkweg Rauw edities in september en oktober zullen niet plaats vinden: in september staat Rauw op Valtifest en in oktober is de datum verruild voor de datum op het A.D.E..

Op vrijdag 12 november en op 30 december zal Rauw voor het eerst neer strijken in Trouw. De line-up voor deze edities zal later volgen. Natuurlijk blijft Rauw elke tweede zaterdag van de maand knallen in Tivoli aan de Oude Gracht in Utrecht. Op 11 september staan daar onder andere Don Rimini, Motor (live), Joost van Bellen en vj JPech.

Meer informatie vind je op www.rauwrauw.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws