Dj Per vs Michel de Hey

Partyscene Redactie | 25 augustus 2010
headlines

Hartje Amsterdam is een nieuwe club rijker. In het historische pand waar ooit een theater en later discotheek Bios huisden opent Boom Chicago een weekend club. Dit is de plek waar DJ Per zijn gloednieuwe clubnacht start. Op 28 augustus is de kick-off met resident Per en Michel de Hey te gast.
Per en Michel de Hey in BC12
De Amerikaanse theatermakers van Boom Chicago hebben het luminieuze idee gekregen om de nachten in het weekend in te gaan vullen als clubavonden.

Een gouden zet want dit pand is gemaakt voor een dampende clubnacht. Vanaf eind augustus staan er wekelijks clubavonden op het programma.

DJ Per begint op zaterdag 28 augustus met zijn tweemaandelijkse avond. Voor de eerste editie nodigt hij Michel de Hey uit. Samen met Michel gaat hij de volledige avond invullen.

Michel is iemand die al jarenlang aan de Nederlandse top meedraait. Ooit organiseerde hij de legendarische Future avonden in de Rotterdamse Nighttown.Tegenwoordig reist hij de wereld over, heeft hij een residency in de Priviledge op Ibiza en is hij headliner op veel Nederlandse festivals.

Als één van de weinigen uit de eerste lichting Nederlandse dj’s is Michel nog erg actief en weet hij nog immer te vernieuwen.

DJ Per vierde in 2009 zijn jubileum met 25 jaar feesten geven en bijna 30 jaar draaien.Dit jaar staan er enkele grote earth events op de kalender en voelt Per zich beter dan ooit. Dit bleek afgelopen vrijdag maar weer in de Studio 80 waar hij in een lange set de Studio 80 totaal op z’n kop zette.

De avond in de ‘Boom’ start om  23.00 uur en duurt tot 4.00 uur. Volgende edities staan in de boeken op 16 oktober en op 18 december. Meer info op www.earth-link.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws