Nieuwe seizoen Poema

Partyscene Redactie | 26 augustus 2010
headlines

Binnenkort wordt in Club Poema in Utrecht de kick off gegeven van het nieuwe seizoen.

Met de laatste weken van augustus in het vooruitzicht komt het einde van de zomer dichterbij en gaat het winterprogramma weer beginnen. Club Poema heeft in ieder geval weer genoeg in petto en verzorgt de kick-off weer dik. Bij deze dan ook een overzicht van wat Club Poema zal voorschotelen.

Zaterdag 4 september Subculture – Lief festival afterparty

De oudste organisatie van Utrecht op het gebied van Techno muziek, Subculture, zal de afterparty van Lief Festival verzorgen. André Galluzzi uit Duitsland is sinds jaar en dag een graag geziene gast in de Poema. Hij zal naast Marcus Meinhardt en Marco Ressmann een dj-set doen. Zij zullen worden bijgestaan door Bas Struik (Twig) en Pinxt (Subculture).

andre galluzzi

Zaterdag 11 september Smeerboel after

Eén van de meest bekende organisaties van Utrecht op dit moment is Elevation Events. Met de afterparty van Smeerboel op het Strand hebben zij Olene Kadar (bekend van zomerhit ‘Baby Keep It Up'), Rauwkost (We Are E), Ille Bitch, Sandrien en J.Flannan uitgenodigd om de bezoekers die na het strandfestival in Oog in Al nog niet zijn uitgefeest, te laten doorgaan.

Zaterdag 18 september Dutch Finest – Bart Skils special

In het derde weekend van de maand september komt Club Poema met een nieuw concept: Dutch Finest staat volledig in het teken van uit Nederland afkomstige artiesten en dj's. Bart Skils (Voltt en 100%Pure) krijgt de eer om aan de basis te staan van deze nieuwe avond, die vaker terug zal keren. Hij wordt bijgestaan door Size en Bas Struik. Tijdens de Dutch Finest avonden zullen er verschillende Oud-Hollandsche spelletjes en vermaak aan te pas komen.

Vrijdag 24 september Club Junx – Olene Kadar special

Ook organisatie Club Junx is na de zomerstop weer terug in Poema. Ditmaal een special met de meest populaire live act van Nederland op het moment: Olene Kadar. Uiteraard is MC Roga ook van de partij en geven ook Dread & Fro een acte de presence.

Zaterdag 25 september 6 Jaar Club Poema

Elk laatste weekend in september is het de traditie bij Poema om haar bestaan te vieren. De club is inmiddels zes jaar oud en dan mag er flink uitgepakt worden. Paco Osuna en Alex Under komen een back2back set doen. Verwacht een muzikaal spektakel waarin de uiterste hoeken van de techno muziek opgezocht zullen worden tijdens een drie uur durend optreden. Ter ondersteuning zullen Kevin Arnemann en Erik Heijting de avond in stijl openen.

Voor meer informatie en kaartverkoop check je www.clubpoema.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws