Isis trekt \'m door

Partyscene Redactie | 18 augustus 2010
headlines

Duizenden Haarlemmers vertrekken naar de twee populairste festivals van Nederland om de hele dag uit hun dak te gaan. Nu leert de regel dat één dagje feest lang niet voldoende en bevredigend is. Ieder jaar biedt club Stalker een passend programma, zodat er keihard kan worden door gefeest, zo ook weer dit jaar.
Isis stalker
Net als vorig jaar is dit jaar ook dj Isis weer in vol ornaat aanwezig. Isis is sinds de opkomst van house in Nederland met kop en schouders de vrouwelijke nummer één dj. Inmiddels ook nachtburgemeester van Amsterdam en nog steeds even charmant als altijd, komt Isis deze avond club Stalker van een denderende afsluitset voorzien!

Naast Isis nog een bijzondere gast zaterdag 28 augustus in Stalker. Hij is ongelooflijk populair in Haarlem. De Haarlemse ravers lopen met hem weg, hij zit momenteel in een racket naar de top, zijn sound is energiek, elektronisch en melodieus en buiten dat heeft hij een uitstraling waar menige vrouw van gaat kwijlen, met veel trots wordt ook Arjuna Schiks deze avond gepresenteerd. Arjuna zal een live-set van een uur draaien. Zijn producties zijn van uitzonderlijke kwaliteit en daar zal Haarlem aan moeten geloven.

Natuurlijk kan ook Miss Melera deze avond niet ontbreken. Lovin Lectro pareltje en GZG gastvrouw zal deze avond Haarlem wederom laten zien waarom ze zo populair is in de Noord Hollandse hoofdstad. Een echte Stalker resident die precies weet hoe het in deze club werkt, dus maak je borst maar nat.

Alsof het nog niet genoeg is word er voor nog een verrassing gezorgd. Hij is in Amsterdam inmiddels een veel voorkomende naam, Studio 80 is zijn tweede huis, hij kan grooven als geen ander, een echte elektronische liefhebber die precies weet hoe je het publiek moet rocken, dames en heren last but not least: dj Moritz!

Check www.clubstalker.nl voor alle details.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws