METRO - Het geluid van de stad

Partyscene Redactie | 18 augustus 2010
headlines

MetroLeg je oor eens tegen een willekeurige muur en luister wat zich daar achter afspeelt. METRO is een avond die precies dit geluid brengt. Het 'undergournd' geluid van Amsterdam; een zweterige mix van whiskey, kauwtabak, funk akkoorden uit de 60's en diepe pulserende baslijnen.

Op vrijdag 27 Augustus brengt METRO een avond waar funk, soul & disco van de afgelopen dertig jaar naadloos overgaat in de huidige deephouse die voortkomt uit deze muzikale erfenis.

Deze avond vindt plaats in de nieuwste nachtlocatie die Amsterdam rijk is; Boom Chicago. Normaal bekend als comedy theater, opent Boom Chicago s'nachts haar deuren voor de nachtbrakers. Een locatie die te omschrijven is als liefdesbaby van Sugar Factory en Studio80. Perfect voor een avond die niet alleen bol staat van kwaliteitsmuziek maar ook van beeld, kunst en dans.

METRO is een avond van Le Coollectif en FKOTB.com, organisaties die zich al jaren bezighouden met het ontwikkelen en orgainseren van concepten en avonden. Voor meer informatie over deze avond kan men terecht op FKOTB.com.

Line-up:

Zender (Costa del Soul)

Leroy Rey (RiskSoundSystem)

Detroit Swindle (LeCoollectif)

Thomas Martojo (Dekmantel)

METRO

Vrijdag 27 Augustus

24:00-05:00

Boom Chicago, Leidseplein 12

Entree €10,00, voorverkoop op FKOTB.com en alle Free Record Shop's

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws