Into The Woods festival

Partyscene Redactie | 13 augustus 2010
headlines

Nog ruim 1 maandje en we gaan het bos in! Hiermee is het eerste, echte, elektronische muziek festival van Amersfoort een feit! In de bossen? Ja, in de bossen! 
Into the woods
Op 11 september vindt namelijk het Into the Woods festival plaats op één van de mooiste (en onbekendste) locaties die Nederland kent! Centraal in ons land ligt namelijk het openluchttheater van Amersfoort. Twee podia met artiesten uit binnen- en buitenland worden van 12.00 tot 0.00 uur omringt door dansende boskabouters en geuren van verse blaadjes uit de bomen. Naast de muzikale invulling is er ook zat ruimte om je andere zintuigen te laten prikkelen. Hieronder alvast de informatie die we jou niet willen onthouden!

Bliep, bliep, roffel, roffel:
Guido Schneider (DE), Max Cooper (UK), 360 Soundsystem, Loops, Olivier Weiter, Juan Sanchez en Secret Cinema zorgen ervoor dat de naalden van de dennenbomen trillen… Deze helden nemen plaats op de tribune (!!) van het Openluchttheater. In samenwerking met YO33 wordt er een tweede podium gezaaid die plaats biedt aan het beste wat Amersfoort te bieden heeft op elektronisch gebied: dubbende dubstep, rollende techno en beukende electro uit de Keistad! Rang!

 
Bereikbaarheid:
Het Into The Woods bos ligt centraler dan centraal in Nederland! We raden uiteraard iedereen aan om met het OV te komen. Vanaf Amersfoort Centraal gaat er om de 15 minuten een bus naar de bushalte die luttele minuten verwijderd is van het festival terrein. Kortom: Ideale aansluitingen! Vanaf Amsterdam Centraal is bijvoorbeeld de reistijd slechts drie kwartier en vanaf Utrecht ben je er dus nog sneller!

Into the MOOD??

Into The Woods festival wil nog meer creativiteit op het festival! Heb je een vet idee? Wedstrijd tuinkabouter werpen? Een interactieve theateract, of een high tea in de bomen? Wij willen creatievelingen met goede plannen de kans geven om hun plan te verwezenlijken. Alles kan en alles mag! Laat het ons weten via info@intothewoodsfestival.nl en schreeuw het uit!

Minimaal Kabaal – Into the Woods Afterparty: 

Om het feestje waardig af te sluiten is er voor het doorgaand verkeer een after in Podium de Kelder. Engelands meest belovende artiest Max Cooper staat eerder op de dag geprogrammeerd met een live act. Op de after laat hij zien wat hij waard is als dj! Verder is de line up compleet met een 2 uur durende set van Olivier Weiter. Kaartjes hiervoor kosten slechts € 7,50 en zijn verkrijgbaar via www.podiumdekelder.nl.

Into the FOOD

Het festivalterrein kent een sfeerverhogende into the FOOD plaza met eerlijk en gezond eten voor een degelijke prijs. Uiteraard is er ook genoeg te drinken en zijn er heerlijk vers geplukte fruitcocktails (ja, die plukken ze). En dan is de drank en het voedsel ook nog is fatsoenlijk geprijsd. Biertje a € 2,- moet anno 2010 gewoon kunnen!

Kaarten:
De kaartverkoop is lekker op gang! Voor een schamele € 15,- ben jij onderdeel van deze eerste editie van Into The Woods! Kaarten zijn online te verkrijgen via de site: www.intothewoodsfestival.nl, of via alle Free Record Shop filialen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws