SummerXperience

Partyscene Redactie | 12 augustus 2010
headlines

Win een garantieplek voor een DJ workshop van de Pioneer DJSchool op de SummerXperience.

summerxperienceWil jij deze zomer ook een dag vol Artiesten, fashion, klimwanden, dj-battles, beauty, lifestyle, StreetSoccer en een internationale ModelConvention? Dan is Summer Xperience helemaal voor jou. De Xperience vindt plaats op 28 en 29 augustus in Jaarbeurs Utrecht. In de verschillende zones als: Lifestyle, Fashion & Beauty, Urban, Active, Artiesten, Entertainment & Games & Music kan je je helemaal uitleven. Er wordt ook een DJ workshop gegeven door de Pioneer DJSchool, door één van de top DJ’s. Waan je dus een echte dj en doe mee. Onderaan kun je lezen hoe je een garantieplek ervoor kunt winnen.

Meer dan 50 (inter)nationale modellenbureaus zoeken op de Modelconvention naar nieuwe gezichten. Word jij ’s ochtends gespot?! Dan presenteer jij je die middag nog aan de topscouts van (inter-)nationale modellen bureaus en krijg je direct een antwoord op de vraag: “Are You A (Inter) National Model!?” De show wordt gepresenteerd door niemand minder dan Mariana Verkerk, o.a. bekend van Benelux Next Topmodel. Op het beautyplein zorgen professionals voor jouw ultieme look. Hier kan je terecht voor een Make-Overs, StylingWorkshops, Fotoshoots, Visagie, BodyArt en Haarstyling.

Natuurlijk biedt de SX een mooie line-up vol bekende artiesten en DJ’s. Zoals Robert Abigail, MakeBelieve, Valerius, Yes-R, Darryl&Sjaak, Negativ & Keizer. En je kan ze niet alleen horen maar ook meeten en greeten. Op beide dagen sluiten we af met een exclusieve party van Radio538 met DJ Barry Paf.

Win een garantieplek voor een DJ workshop van de Pioneer DJSchool op de SummerXperience. Zo ben je gegarandeerd van een workshop door één van de top DJ’s.

Partyscene mag een garantie voor een DJ workshop weggeven. Winnen doe je hier.

 

Wil je sowieso graag naar dit event, koop dan snel je kaartje, want op is op. Je koopt je kaartje via deze link bij Paylogic.

Meer info vind je op www.summerxperience.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws