Airplay

Partyscene Redactie | 11 augustus 2010
headlines

airplayAirplay is een nieuw concept waar iedere muziekliefhebber lang op heeft moeten wachten! Wat Airplay zo uniek maakt is dat het de enige clubavond is in Amsterdam waar alleen DJ’s draaien die daadwerkelijk ook produceren en platen uitbrengen en dat ze verplicht zijn om hun eigen muziek te laten horen! Airplay (zendtijd) heeft een monster lineup bij elkaar gebracht met top DJ/producers die allemaal uit enthousiastme voor het concept een gaatje hebben kunnen prikken in hun overvolle agenda.

Het concept is simpel: Iedere DJ/producer draait in een half uur zijn eigen producties afgewisseld met zijn favrourite house klappers! Verwacht hier dus heel veel energie en hoogtepunten achter de draaitafels! Alle housebangers beloven weer voorbij te komen en deze DJ’s zijn ook zeker niet vies van de nodige house classics om dat extra beetje peper op de dansvloer te krijgen!

Op www.yourairplay.nl komen binnenkort alle producties te staan die door de residents worden uitgebracht. Deze website wordt een portal voor alle muziekliefhebbers om muziek uit te wisselen, te posten en te bloggen. Voor de beginnende producer is dit de ideale plek om in contact te komen met zijn of haar helden en voor de muziekliefhebbers is het de ideale plek om de nieuwste releases te ontdekken.

Met Airplay zal nachtelijk Amsterdam er een grote speler bij krijgen. De opening zal groots worden aangepakt en zal plaatsvinden op vrijdag (jawel) de 13e augustus in club Home. Welke club is hier nou meer geschikt voor als club Home! Met zijn 3 intieme verdiepingen kan je als bezoeker helemaal verdwaald raken en laat dat nou precies de bedoeling zijn van Airplay!

Met een big smile en een goeie dosis kapsones presenteert de organisatie de volgende lineup:

Room 1:

Brian Chundro & Santos (Selekted music)

Robert Feelgood (Big Boss)

Rishi Bass (Big Boss)

Dekky (On tha floor music)

Aaron Gill & Delivio Reavon (House Republic)

Franklin Reeves (90watts, Strom recordings)

Mike L (Smash records)

Mclovin (Airplay)

Kriss-one (made in NL)

Room 2:

Dwight Brown (Stealth, Chega, panevino)

Sofunky (Panevino)

Mike lima

Nickienonstop

Carlos Silva(Novelle, Spinnin)

Virgil Delion (Stealth )

Cherryl (vocals) (soul candi)

Lima ramos (Soul Candi)



De voorverkoop is gestart en met een bedrag van 5 euro is Airplay een extreemgoed betaalbaar evenement! Deze kaarten zijn te krijgen bij alle freerecordshops in Nederland en online via alle bekende partysites en www.yourairplay.nl. De kaarten zullen zolang de voorraad strekt ook te krijgen zijn aan de deur van club Home voor 10 euro.

Airplay

Vrijdag 13 augustus

Open 23.00 – 05.00

Club Home

Wagenstraat 44

www.clubhome.nl

www.youraiplay.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws