Cartel

Partyscene Redactie | 11 augustus 2010
headlines

CartelDing! Dong! Rust Roest komt even met gestrekt been je virtuele wereld binnendenderen om te melden dat ze, na hune legendarische struikrave in het Beatrixpark, weer terug zijn in de bewoonde wereld. En wat lijkt dan een betere plek om er vol op te klappen dan de onontgonnen nachtheide die Boom Chicago heet?

Zaterdag 21 augustus vormt Rust Roest samen met jou een alliantie die zijn weerga niet kent, een kartel. We bundelen de krachten en zetten in een klap alle concurrentie buitenspel. Zoals je waarschijnlijk wel weet is kartelvorming verboden, maar wij doen het lekker toch.  Rust Roest heeft nou eenmaal niet zoveel met regeltjes en restricties.

In de grote theatherzaal gaan we hoteldebotel met ubereindbaas David Labeij (Polder/Remote Area). David heeft al beloofd dat hij Chuck Norrisend te werk zal gaan, dus maak die borst maar nat. Deze paniekzaaier wordt bijgestaan door Camiel Daamen, Audiowomb én Carnivale’s troetelkindje Radiosus. Daarnaast nemen de heren van ‘Out of your element’ de muzikale invulling van het Boom Café voor hun rekening. De line-up aldaar bestaat uit Powel Blot (Creme), Edoardo Cas Cas, Sonocrazy, Der Process en Dommelsch TWST DJ Contest Winnaar Timmaz.  De visuals worden zoals altijd verzorgd door Thijs Bul en de aankleding door Anahi Ayala Cevat.

Kaartjes kosten een schamele 8 Ekkies in de voorverkoop (10,-  a.d.d.) en zijn verkrijgbaar via de site. Sla die spaarpot stuk, doe je slabbetje af, neem een verdwaalde dorpsgek mee en sluit je aan bij ons Cartel!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws